Last news in Fakti

12 Октомври, 2012 00:07 3 652 4

Златка пак иска да е с Багата

  • vip brother-
  • златка-
  • багата

Черната Златка помоли VIP Brother да удължи мисията й да се грижи за Багата, като написа молбата си с червило.

Красавицата призна, че харесва самбиста Благой такъв, какъвто е, и все още иска да бъде с него, но знае, че това няма как да се случи.

Златка така и не можа да спре да плаче и след като честити рождения ден на Благой припадна пред стреснатите погледи на съквартирантите.

Диагнозата “нервен срив”, поставена на Златка от докторите, само потвърждава убеждението на останалите участници в Къщата, че плеймейтката все още обича бившия си приятел.

Иначе съквартирантите усилено се готвят за новата седмична мисия “Битката на бандите”, за да увеличат седмичния си бюджет, а Къци продължава да е основна атракция в Къщата, разхождайки се с китара в едната ръка и с апарат за кръвно в другата. Вчера той дори превърна леглото си в шатра, за да не настине. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЬЬЬ

    1 0 Отговор
    "Колко мъка има по този свяят..."
    Колко мъка, инсинуации и простотия...
    Над тези неща съм и никога не съм гледал тази глупост.
    Защо обаче занимавате читателите с тези простотии не мога да си обясня!!! Нали за клюкарските тъпотии има едни не особено тиражирани вестници, които не си струват и стотинка да платиш за тях, но поне успокояват "съзнанието" на простачковците, цадуващи за нещо солено.

    Ще взема да се откажа от това Fakti.bg. Само за инциденти и за клюки пишете в 60 % от случаите!!! Хайде по-сериозно, моля ви!
  • 2 VIP AMG

    0 0 Отговор
    Zlateto sum q vozil v VIP AMG-to mi,no samo malko djentulmeni kato men mogat da si go pozvolqt.

    Коментиран от #3

  • 3 Emsii

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "VIP AMG":

    хаха съсипваш ги.....са ще има 200 коментара в който ще те хранят.Забавно е.
  • 4 123

    0 0 Отговор
    златка иска патка.а вип амджика го качвам на крика.незнам колко си вип .в който и форум вляза да чета ти вече си и.рал поредното л..но.с кавалерийски кон не можеш да го прескочиш.