Last news in Fakti

16 Октомври, 2012 09:31 2 825 6

Златка пише на Багата

  • vip brother

Бони напусна Къщата на VIP Brother

След неочакван зрителски вот, Бони напусна Къщата на VIP Brother след елиминациите в понеделник.

Певицата провали последната си лична мисия в шоуто, след като не отговори искрено на част от въпросите на съквартирантите пред детектора на лъжата.

Шоуменът Къци Вапцаров пък трогна аудиторията с искреното си поведение, благодарение на което успя да проведе трогателни разговори със звездите, които до момента най-явно го нападаха. Нещо повече – Къци съумя да получи извинение от Златка, Юлиан, Ники, Багата, Кристина и дори от Мариана.

Третият борещ се за оставане в Къщата тази седмица – Златка, проля много сълзи на сцената в студиото на VIP Brother. Тя имаше за задача да напише своята изповед към Багата и да я прочете на живо в ефир. За подготовката на искреното й писмо й помогне не кой да е, а самата Кристина Патрашкова:

Текст на писмото на Златка до Багата:

"Колкото и невероятно да звучи аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов - Любина. Надявам се, с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно. Тази вечер ще бъде много специална за мен! Ще направя една от най-откровенните си изповеди. Тя е посветена на най-важният мъж в живота ми досега - Благо. Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив.
Когато те срещнах преди три години и половина не знаех, че ти ще бъдеш човека, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвхаме. Аз открих, че зад мъжкарската ти същност се крие емоционален и добър човек. Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно. Вероятно нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път. Надявам се, че престоят в Къщата ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце. Мечтая да постигна цели, които съм си поставила и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 optimista

    0 0 Отговор
    и златка щеси отиде хората немогат да я понасят нахална нагла и проста за 3 села но както и да е и нейния ред ще дойде
  • 2 кик

    1 0 Отговор
    не хората решават кой да си тръгне а екипът психолози който следят и приходите
  • 3 конг

    0 0 Отговор
    много се радвам че тази напусна къщата.много лицемерна и много куха....щяла да учи хаахха
  • 4 дивака

    1 0 Отговор
    Вие трябва да сте тотално изперкали, за да гледате и да си губите времето с тази простотия човешка Тая дивашка измишльотина не заслужава и капка внимание от страна на здравомислещите и разумни хора Тоя идиотски проект на Нова ТВ е в ефира с единствената цел да спомогне за затъпяването и деградацията на нацията ни и отдалечаването (разсейването) на голяма част от народа ни от реалността, която за съжаление на "милите ни" и "скъпи" водачи към тотална разруха е подминала отдавна границите на търпимостта Да не забравяме и голямата финансова облага, което получава това безмозъчно предаване, защото да не забравяме, че в действителност всичко свързано с родната продажна телевизия се прави с цел облагодетелстване на определени личности неизменно свързани с дадена партия, която е на власт, и с чието лично одобрение става всичко в тази иначе прекрасна наша страна Все пак наближават избори и ... ... трябва да се купуват гласове, иначе как ще се задържат някои на власт Тя наглостта край няма А при някои е безкрайна
  • 5 реактор

    0 0 Отговор
    ""мъжкарстката "" същност, а ? тя ли ? вие ли ?
  • 6 неутрален

    0 0 Отговор
    чудно ми е кой ли глупак вярва, че резултатите, които виждаме в ТВ предаванията зависят от публиката, СМС-ите или от някакъв случаен принцип...

    ВСИЧКО е за РЕЙТИНГ, затова НИКОЙ не би оставил СЛУЧАЙНОСТТА да води ПРЕДАВАНЕТО МУ!