Отидете към основна версия

5 747 31

Илон Мъск публикува документи как Twitter е укрил скандал със сина на Байдън (СНИМКИ)

  • илон мъск-
  • twitter-
  • скандал-
  • джо байдън-
  • син

Става дума за историята с открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче

Снимка: БГНЕС

Новият собственик на Twitter Илон Мъск публикува на страницата си в социалната мрежа линк към публикации на журналиста Мат Тайби, на когото предостави доказателства за укриване на скандала от Twitter с Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън.

Става дума за историята с дадения за ремонт лаптоп на Хънтър, в който бяха открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи участието му в трафика на наркотици и използването на политическото влияние на баща си за лобистки дейности, пише БГНЕС.

Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за надзор на Камарата на представителите обеща през ноември разследване на президента на САЩ Джо Байдън за това дали семейството му е участвало в международни бизнес схеми и дали американският лидер представлява риск за националната сигурност.

Според законодателя, на когото се позоваха медиите, президентския син Хънтър е влязъл в бизнес връзки по света и може да стане милионер просто като осигури достъп на заинтересовани лица до високопоставени членове на семейството си. Освен всичко друго, както бе посочил Комър, Хънтър Байдън може да е свързан с трафиканти на хора и доказателства за противоречивата дейност се съдържат в неговия лаптоп.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 55 гласа.

Свързани новини