Last news in Fakti

3 Декември, 2022 18:07 5 668 31

Илон Мъск публикува документи как Twitter е укрил скандал със сина на Байдън (СНИМКИ)

  • илон мъск-
  • twitter-
  • скандал-
  • джо байдън-
  • син

Става дума за историята с открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче

Илон Мъск публикува документи как Twitter е укрил скандал със сина на Байдън (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Новият собственик на Twitter Илон Мъск публикува на страницата си в социалната мрежа линк към публикации на журналиста Мат Тайби, на когото предостави доказателства за укриване на скандала от Twitter с Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън.

Става дума за историята с дадения за ремонт лаптоп на Хънтър, в който бяха открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи участието му в трафика на наркотици и използването на политическото влияние на баща си за лобистки дейности, пише БГНЕС.

Това се случи през 2020 г., малко преди президентските избори в САЩ. Документите, които Мъск е дал на Тайби, показват, че Туитър е предприел извънредни мерки, за да „потуши“ скандала.

Линкът на Илон Мъск бе придружен с призива „да започваме”, след като преди това той обеща да публикува документи за ролята на социалната мрежа в скандалът с лаптопа Хънтър Байдън.

Тайби написа в профила си, че „Туитър е предприел екстремни мерки, за да скрие тази история, като премахна връзки и публикува предупреждения, че (тази информация) може да е „несигурна“. Те дори блокираха директно съобщения и информация, като такъв инструмент е предназначен само за изключителни случаи, например по отношение на детската порнография“. И това е само един пример от много случаи, в които Туитър е възпрепятствал свободния поток на информация.

Според журналиста социалната мрежа е получила и уважила искания за преглед на съдържанието както от кампанията на Джо Байдън, така и от бившия началник на кабинета на републиканците Доналд Тръмп. В същото време, според журналиста, ръководството на социалната мрежа поддържало по-тесни контакти с демократите, отколкото с републиканците.

Все пак автентичността на информацията, предоставена от Тайби, все още не може да бъде потвърдена.

През октомври 2020 г., малко преди президентските избори в САЩ, вестник „Ню Йорк пост” публикува поредица от материали, базирани на кореспонденция, за която се твърди, че е намерена в лаптопа на Хънтър Байдън, открит в сервиз за ремонти на компютри в щата Делауеър. Собственикът на работилницата направил копие на твърдия му диск, което беше дадено на Руди Джулиани, личен адвокат на тогавашния американски президент Доналд Тръмп. По-късно лаптопът бе конфискуван от ФБР.

Британският вестник „Дейли мейл” пише, че снимките, намерени на лаптопа, може да показват участието на Байдън-младши в престъпни дейности в областта на трафика на наркотици и проституцията.

Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за надзор на Камарата на представителите обеща през ноември разследване на президента на САЩ Джо Байдън за това дали семейството му е участвало в международни бизнес схеми и дали американският лидер представлява риск за националната сигурност.

Според законодателя, на когото се позоваха медиите, президентския син Хънтър е влязъл в бизнес връзки по света и може да стане милионер просто като осигури достъп на заинтересовани лица до високопоставени членове на семейството си. Освен всичко друго, както бе посочил Комър, Хънтър Байдън може да е свързан с трафиканти на хора и доказателства за противоречивата дейност се съдържат в неговия лаптоп.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ротшилд

    9 30 Отговор
    Е и? Гоите какво?
  • 2 Мето

    86 2 Отговор
    Няма по големи циници от американците.
  • 3 Мъск

    95 1 Отговор
    Затвор за Бай Дън и сина му.
  • 4 електрически Москвич

    74 2 Отговор
    Вече е ясно, че дед Джо няма да спечели 2024. Сменят ли бюлетините отново, ще предизвикат гражданска война. Разделените американски щати.
  • 5 БОЗА

    9 22 Отговор
    Изяснява се,защо купи туитър... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 6 Хънтър

    19 4 Отговор
    За десерт си поръчвам хапване от Balenciaga. 😈👹
  • 7 Доналд Тръмп

    46 1 Отговор
    Ще те разбия Слиипи Джо, една година остана!

    Коментиран от #16

  • 8 Българка

    79 2 Отговор
    Ето ви доказателство, че САЩ са пропити от корупция, педофилия и сатанизъм. Скриха случая Епштийн, и след това и наркомана Хънтър. Държавата на престъпниците!

    Коментиран от #11, #31

  • 9 Кирил Шутков

    42 3 Отговор
    Остро осъждам CNN и останалите леви медии в САЩ, за това престъпление и прикриване на президентския син. Ние от ПП ценим живота на децата, и затова налагаме санкции на семейство Байдън!
  • 10 Рошко

    41 2 Отговор
    Той добре ги е започнал, ама искам да им видя и края
  • 11 Никой нищо

    38 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    не е крил в порнхъб е пълно с клипове на хънтара и гаврите му с непълнолетни украйнки.
  • 12 зелен трол

    61 1 Отговор
    Зеленского мълчи, цяла Окраина мълчи. Окраинците нямат против наркомани като Хънтър, да се гаврят с децата им, щом баща му праща химарси... 🤬
  • 13 Тоалетна хартия

    38 0 Отговор
    Хамерикански уруди....Блеййй българска оФ цо!!!!
  • 14 Йоло

    58 0 Отговор
    Добре че Мъск махна цензурата... Полека лека ще излязат на яве всички ДалаВери на демократите, които съсипаха не само Америка, но и Европа, чрез продажниците в ЕП
  • 15 А Путин

    2 42 Отговор
    изчисти всички които го изнудваха с компилацията от домашно пopнo в което се забавлява с малки момченца.

    Коментиран от #18, #25

  • 16 12"12

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Доналд Тръмп":

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 17 И на нашите синковчетата и щерките

    34 0 Отговор
    не са по-читави. Когато тати е "някой" чуството за безнаказаност у челядта е огромно.
  • 18 Путин

    27 1 Отговор

    До коментар #15 от "А Путин":

    може да ги е изчистил, но филмчетата с Педо ДЖО все още ги има в тубата. Направи сърч
    Super Cut: Biden Squeezes, Grabs, Rubs Sniffs няма такава гнусутия и след това прави изказвания..

    Коментиран от #19

  • 19 То и за Путин

    1 28 Отговор

    До коментар #18 от "Путин":

    софт филмчетата са там. Като надига фланелките на малки момченца и ги целува по коремчетата.

    Коментиран от #20

  • 20 Ашли Байдън

    22 1 Отговор

    До коментар #19 от "То и за Путин":

    е имала дневник, където си е записвала неща, които са й се случвали. В него примерно съобщава, че в детството й баща й я е насилвал. Дневникът е признат от службите на САЩ за действителен и въпреки че им се иска да спрат информацията по въпроса, вече всичко излезе на яве. В него разказва много неща от които може да се спомене, че е взимала "порочен душ" заедно с баща си, който се оказва педофил спрямо собствената си дъщеря - инцест педофил.

    Коментиран от #21, #22, #28

  • 21 Няма лошо

    2 20 Отговор

    До коментар #20 от "Ашли Байдън":

    Нека го осъдят. Заслужава си, ако е така. Само да не излезе след време подобен дневник, от дъщерите на Путин също. Гаранция няма, че не е същото л.но

    Коментиран от #26

  • 22 За протокола

    16 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ашли Байдън":

    Явно е наследствено, защото в щатите сериозно се говори, как синковеца Хънтърчо дори "закача" и девойки от родата, племенички и т. н.
    Това е само върха на айсберга, а какво да кажем за инфото от лаптопа за корупции в огромни размери в които е бръкнал и дъртия Джо!
    Дано ги разкрият, ама надали! Това е дълбоката държава!
  • 23 Мнение

    18 2 Отговор
    Ако не беше отишъл Хънтър да работи в Укрия 2014-та нямаше сега да има война.Може би и корона вирус нямаше да има.Целият свят е завладян от Даркнета.Да,сатанисти са и имат мрежа в цял свят като влияят на политиката чрез пропаганда в социалните мрежи.Занимават се с оръжия,наркотици и трафик на хора.Искат някакъв световен катаклизъм както е сега войната,за да вземат на всички имуществото,оцелелите да ги натикат в кутийки и да сложат изкуствен интелект за контрол,а те ще са фюрерите.
    Притискат видни световни политици с наркотици и компромати.Даже НАТО са им марионетки.
    Половината оръжие,което там се праща е в Даркнета на продажба,а горките украинки са жертва на трафик.Ето защо нямат изгода да има мир.
    Мъск като купи Туитър тези откачиха,защото им взе един от инструментите за влияние над политиците.
    А войната там са я предизвикали като нарочно са нарушавали Минските споразумения и са пишели глупости в укро социалните мрежи.
  • 24 Българин

    10 1 Отговор
    Типичен пример за цензурата, която либералните популисти налагат постоянно!
  • 25 И аз тогледах,

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "А Путин":

    Също и когато Путин ядеше бебе, по СНН. Сигурен бях че съм наред 🤪.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Чичо

    0 3 Отговор
    Като публикува снимка на първия си пълен памперс като новороден може и да стане интересен за обществото , но досега само яростна самореклама и отчаяни опити да изглежда добър, но народа в голямата си част не е до такава степен изтрещял за да му се връзва на детските номерца
  • 28 Чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ашли Байдън":

    Човекът е искал да опита от всичко живота. Ето и сега му се е приискало рязко да направят от памперса му тапа с помощта на руски ботуш.
  • 29 Любо

    5 0 Отговор
    КВО БЕШЕ!?
    “ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ”,ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА”,СА ВСЪЩНОСТ:НАРКОМАНИЯ,ПЕДОФИЛИЯ,КОРУПЦИЯ!!!
    А-“ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА”,Е,ЧЕ-ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪВРЕМЕННОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ-БОЛШЕВИКИ,СА-БЕЗНАКАЗАНИ!
  • 30 Фецаса

    7 0 Отговор
    Има американски документален филм в който как бившият президент на украйна Порошенко и тогавашният вицепрезидент на съединените щати Джо Байдън
    Как разговарят и как казва той на Порошенко да уволни главния прокурор на украйна защото той разследва издънките на сина му и фирмите които има в украйна
    Прошенко даже се похвали на джо байдън за провокацията на керченския мост и още куп много други неща как тогава американците направиха преврат в украйна майданата в киев кой е стрелял по хората и полицията всичко което се е случило по това време затова аз съм по-склонен да вярвам на публикацията която коментираме в момента
  • 31 Името ми не е важно.

    2 6 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Българка българка колко да си българка? Достатъчно съученици и приятели имам с майки родили ги на 14-16, това прави ли бащите им педофили? Това клеймо дет го лепите е типично за янкитата, там на 18 да я наебеш си педофил, 14 и 16 не са нито 4 нито 6 годишни, спрете се американизирате вече с тия фили мили сатани матани..