Отидете към основна версия

84 423 97

Късата пола на Лили Иванова притесни гостите на концерта ѝ в зала Арена Армеец

  • лили иванова-
  • концерт-
  • зала арена армеец-
  • турне-
  • тоалет-
  • рокля

Черният тоалет е нещо, на което Лили Иванова не изневерява открай време насам, що се касае до концертните ѝ визии

Снимка: БГНЕС

Докато подскачаше на някои от по-динамичните си песни, късата рокличка на Лили Иванова се набра притеснително нависоко. Естрадната прима обаче не се смути особено, а само от време на време я придърпваше надолу. Открай време насам късата черна рокля стана запазена марка за визията на голямата певица и почти на всеки свой концерт тя залага именно на тази класика, неотменно придружена с черен чорапогащник и черни обувки на високи токчета.

Оказа се, че тоалетът за големия концерт в зала Арена Армеец е от новата колекция на една от най-известните френски модни къщи и е доставен дни преди шоуто. Цената на дръзката къса рокличка, подходяща повече за ученичка, е над 3000 евро.

Този път концертът на звездата, който сложи край на турнето ѝ, беше по-кратък от обикновено. Спектакълът продължи около час и половина, без много бисове и без дежурните майтапи, които иначе по традиция иконата на поп музиката пуска между парчетата.

Лили пя изцяло на живо с перфектните си музиканти. Личеше си, че изпълнителката е напрегната. Тя успя да се отпусне чак на финала, когато изпя и последната песен, пише в. "Уикенд". Доста от зрителите обаче се оплакаха от неособено доброто озвучаване в залата, както и от това, че почти не са виждали любимката си на огромната сцена. През цялото време тя гледаше не публиката, а листа, на които са написани текстовете на парчетата ѝ, за да не забрави думите.

Най-голямото и обичано име в българската поп музика представи точно 16 песни, които бяха своеобразна разходка из цялата ѝ над 60-годишна творческа кариера. Концертът започна с най-новото от репертоара на Лили - „Без контрол"

"Чуй душата ми", „Животът". Последва „Студ" - песен от 1989 г., която звучи нов аранжимент, както и , Ако спра да обичам". След „Искам те” залата вече беше на крака и аплодираше „Този свят е жена", „Невероятно", „Бурната река”. След изпълнението на един от най. големите си хитове от последните 15 години - „За тебе бях", Лили каза: Аз попях доста, но да видим заедно какво ще направим".

Цялата зала в хор пееше „Щурче", “Детелини", „Панаири”, “Предупреждение” и „Ветрове" - още една любима на българите песен, която се връща в концертния репертоар на Лили с ново звучене, със соло цигулка. “Присъда” - песента, в която Лили Иванова пее „Последната ми дума ще е песен*, сложи финалната точка.

„Благодаря ви от цялото си сърце. Искам само да ви кажа, че когато навремето имах възможност да замина и да не се върна, предпочетох да остана в България и не съжалявам. Обичам ви". С тези думи завърши кулминационният концерт от националното турне на Лили. Ни в клин, ни в ръкав на финала се появи Кубрат Пулев, който ѝ подари копие от Тракийското златно съкровище. Явно Пулев иска да трупа рейтинг на гърба на естрадната любимка, коментираха недоволни зрители.

Певицата е изкарала рекордни пари от спектакъла, показват изчисленията. По най-груби сметки, от шоуто тя е спечелила близо 2 милиона лева. Най-евтините билети бяха по 60 лева, а най-скъпите стигнаха 250.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 188 гласа.

Свързани новини