Last news in Fakti

11 Декември, 2022 12:26 84 300 97

Късата пола на Лили Иванова притесни гостите на концерта ѝ в зала Арена Армеец

  • лили иванова-
  • концерт-
  • зала арена армеец-
  • турне-
  • тоалет-
  • рокля

Черният тоалет е нещо, на което Лили Иванова не изневерява открай време насам, що се касае до концертните ѝ визии

Късата пола на Лили Иванова притесни гостите на концерта ѝ в зала Арена Армеец - 1
Снимка: БГНЕС

Докато подскачаше на някои от по-динамичните си песни, късата рокличка на Лили Иванова се набра притеснително нависоко. Естрадната прима обаче не се смути особено, а само от време на време я придърпваше надолу. Открай време насам късата черна рокля стана запазена марка за визията на голямата певица и почти на всеки свой концерт тя залага именно на тази класика, неотменно придружена с черен чорапогащник и черни обувки на високи токчета.

Оказа се, че тоалетът за големия концерт в зала Арена Армеец е от новата колекция на една от най-известните френски модни къщи и е доставен дни преди шоуто. Цената на дръзката къса рокличка, подходяща повече за ученичка, е над 3000 евро.

Този път концертът на звездата, който сложи край на турнето ѝ, беше по-кратък от обикновено. Спектакълът продължи около час и половина, без много бисове и без дежурните майтапи, които иначе по традиция иконата на поп музиката пуска между парчетата.

Лили пя изцяло на живо с перфектните си музиканти. Личеше си, че изпълнителката е напрегната. Тя успя да се отпусне чак на финала, когато изпя и последната песен, пише в. "Уикенд". Доста от зрителите обаче се оплакаха от неособено доброто озвучаване в залата, както и от това, че почти не са виждали любимката си на огромната сцена. През цялото време тя гледаше не публиката, а листа, на които са написани текстовете на парчетата ѝ, за да не забрави думите.

Най-голямото и обичано име в българската поп музика представи точно 16 песни, които бяха своеобразна разходка из цялата ѝ над 60-годишна творческа кариера. Концертът започна с най-новото от репертоара на Лили - „Без контрол"

"Чуй душата ми", „Животът". Последва „Студ" - песен от 1989 г., която звучи нов аранжимент, както и , Ако спра да обичам". След „Искам те” залата вече беше на крака и аплодираше „Този свят е жена", „Невероятно", „Бурната река”. След изпълнението на един от най. големите си хитове от последните 15 години - „За тебе бях", Лили каза: Аз попях доста, но да видим заедно какво ще направим".

Цялата зала в хор пееше „Щурче", “Детелини", „Панаири”, “Предупреждение” и „Ветрове" - още една любима на българите песен, която се връща в концертния репертоар на Лили с ново звучене, със соло цигулка. “Присъда” - песента, в която Лили Иванова пее „Последната ми дума ще е песен*, сложи финалната точка.

„Благодаря ви от цялото си сърце. Искам само да ви кажа, че когато навремето имах възможност да замина и да не се върна, предпочетох да остана в България и не съжалявам. Обичам ви". С тези думи завърши кулминационният концерт от националното турне на Лили. Ни в клин, ни в ръкав на финала се появи Кубрат Пулев, който ѝ подари копие от Тракийското златно съкровище. Явно Пулев иска да трупа рейтинг на гърба на естрадната любимка, коментираха недоволни зрители.

Певицата е изкарала рекордни пари от спектакъла, показват изчисленията. По най-груби сметки, от шоуто тя е спечелила близо 2 милиона лева. Най-евтините билети бяха по 60 лева, а най-скъпите стигнаха 250.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 188 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Няма

    92 17 Отговор
    страшно , има изключително стегнати чорапогащи ! Виж Тина си пее с голи крака !

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Какъв ви е проблемът с Лили?

    205 40 Отговор
    Изглежда чудесно за 83-годишна жена!

    Коментиран от #19, #21

  • 7 цербер

    157 16 Отговор
    Късата рокличка на Лили Иванова не бива да ни притеснява. Лили е мъничка и затова е с къса рокличка и високи токчета. Рокличките и чорапогащниците са за жени, а мъжете не носят такива дрешки.
  • 8 Кукундрела

    74 123 Отговор
    Динозавър с рокличка на ученичка
  • 9 клиФора и висял до коленете

    42 131 Отговор
    А джуките и джавакали и пляскали когато се движела.
  • 10 Номер едно

    176 44 Отговор
    Тя е номер едно.Велика е.

    Коментиран от #20

  • 11 Творческото дълголетие

    123 52 Отговор
    в някои случаи се превръща във фарс!

    Коментиран от #52

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гербаджиика

    39 16 Отговор

    До коментар #12 от "Джон":

    Е сега.
  • 14 мучо

    135 26 Отговор
    за певицата лили иванова не бива да коментираме, тя е всеобщо призната, но за минижупите на тази възраст.....време е вече спокойно да си хачи паричките........

    Коментиран от #77

  • 15 Бабет в атака

    63 46 Отговор
    "Браво Браво на момето" и таз хубава, а за къде и кога ги събира тези милиони????😂🤣😅😆😄😃😀🙂🙃😉😊😇
  • 16 БАРС

    167 35 Отговор

    До коментар #4 от "Няма":

    Поклон пред Лили.Предпочитам нейните песни пред глупавата чалга.Нея също я уважават в бившите републики на СССР.Знаят и Полша Чехословакия Германия и т.н.На да ти кажа Тина Търнар отдавна не пее а Лили продължава.Сравнение краката им то на ТИНА СА като керпич а на ЛИли елегантни.А тТина също я има с чорапогащти но тя сии е мургава та може и без тях.И не забравяй че нашето Лили си е и бивша гимнастичка.Пожелавам и да побие всички рекорди като най старата певица която продължава да пее в големи зали на концерти

    Коментиран от #96

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дядо Мраз 🎅

    91 47 Отговор
    из писмо на Лили Иванова до Дядо Мраз:
    - Мили Дядо Мраз данезабравиш да ми подариш
    подарък за Нова Година !!!
    отговор
    - Няма да те забравя скъпа Лили то дядо ми и пра дядоми не са те забравяли, че аз ли ще те забравя?
  • 19 Гост

    85 48 Отговор

    До коментар #6 от "Какъв ви е проблемът с Лили?":

    83 годишна?Да не сте се заразили с COVID-19 ? 87 е точната цифра но е останал само хастара.

    Коментиран от #22, #93

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 А НЕ БЕ.....

    30 8 Отговор

    До коментар #6 от "Какъв ви е проблемът с Лили?":

    ...МИ чи СЪСЕДКИТЕ ...ЩИЛЯНА И ПЪРВОЛЕТА ОТ КОМИЦИТЕ СА НА....79години😀
  • 22 Вик от храста 👩‍🦰🌿

    122 24 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Лили е като столицата "Расте но не старее " и ще радва още много много поколения българи...
  • 23 БАРС

    94 18 Отговор

    До коментар #17 от "мисира":

    Абе защо пишеш глупави коментари.Не знам за Лили тя си е с паметта.А виж на тебе може да дойде да си забряваш памперсите.По принцип нервните и злите хора по рано ги хваща чувството да си забрявят памперса в това число и тебе това те чака понеже си зъл
  • 24 Деца,

    156 21 Отговор
    ..уважавайте старостта! Тя е вашето бъдеще. А Лили и с къси чорапи да беше ..или даже боса, "не моити и стъпи на малкия пръст".
  • 25 Шарл Азнавур

    200 18 Отговор
    ПЯ до последните си дни (почина на 94 г.) и никой, никога не каза друга дума, осен думи на възхищение и преклонение. Той беше гордост за французите ! Само у нас, дребни хорица с дребни душици, злобеят вместо да се гордеят... Е, приказката за казана не е случайна. Такъв народ трудно ще сполучи

    Коментиран от #30, #31

  • 26 не разбирам

    185 17 Отговор
    Какъв е проблемът с рокличката на Лили? Лили е артист и се появява в този вид само на сцената. Освен това тялото и позволява носенето на такава рокля - краката и са прави и добре оформени, килограмите и са малко, и като цяло изглежда много добре. Наистина с оглед възрастта роклята е неподходящо къса, но Лили е вечната жена и може да си позволи това своеволие, да не говорим, че много 18-20-годишни, които се тъпчат с пици, дюнери и хот-дог, не могат да си позволят подобен тоалет. Да е жива и здрава и още дълго да ни радва с песните си, а и да ни дава пример за дисциплина и кураж.

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тэо

    14 7 Отговор
    Тук един трол е написал коментарите, а които не са неговите изтрити!
  • 29 По-лошо

    109 4 Отговор

    До коментар #26 от "не разбирам":

    Тези 18-20 годишни с преливащи от преяждане телеса, дори не осъзнават, че НЕ ТРЯБВА да си позволяват някои дрешки, които слабичките носят. На мода е безвкусицата, която превръща женското тяло в карикатура
  • 30 Много си прав

    107 12 Отговор

    До коментар #25 от "Шарл Азнавур":

    Но в България един чалгар и неуспял политик години наред я усмиваше защото не може да достигне нейното ниво поради тази причина елементарните хорица тук му подражават.Иначе великия Азнавур беше в София 5 месеца преди да почине.За всички тези които драскат глупости против Лили ще припомня стария виц за Ален Делон който бил спасен от Иванчо
  • 31 бай Ставри

    51 63 Отговор

    До коментар #25 от "Шарл Азнавур":

    Да си видял Шарл Азнавур с къси панталони на сцената

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Е ама и ти

    88 18 Отговор

    До коментар #31 от "бай Ставри":

    хванал си се за поличката и . Лили Иванова е институция. И не пее с поличката си.

    Коментиран от #74

  • 34 Ха ха ха

    116 13 Отговор
    И КАКВО КАТО Е ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА, ТЯ ЛИ Е ВИНОВНА, ЧЕ ТОГАВА СЕ РОДИЛА, И НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛИЧА КАКТО НА ДРУГИТЕ ХАРЕСВА, Я ВИЖТЕ ЧАЛГАДЖИИКИТЕ КАК СЕ ОБЛИЧАТ, НА ПОКАЗ СИ ПОКАЗВАТ ГОЛОТИИТЕ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ. ТОВА ПО-ХУБАВО ЛИ Е ОТ НЕЙНАТА РОКЛЯ.?

    Коментиран от #79

  • 35 Ха ха ха

    61 12 Отговор
    И КАКВО КАТО Е ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА, ТЯ ЛИ Е ВИНОВНА, ЧЕ ТОГАВА СЕ РОДИЛА, И НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛИЧА КАКТО НА ДРУГИТЕ ХАРЕСВА, Я ВИЖТЕ ЧАЛГАДЖИИКИТЕ КАК СЕ ОБЛИЧАТ, НА ПОКАЗ СИ ПОКАЗВАТ ГОЛОТИИТЕ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ. ТОВА ПО-ХУБАВО ЛИ Е ОТ НЕЙНАТА РОКЛЯ.?
  • 36 кочо

    47 20 Отговор
    става за гадже на макрон.много е капризна но макрон има опит пък и гя обича париж.

    Коментиран от #59

  • 37 123

    32 69 Отговор
    Това беше само блуза, просто склерозата й е попречила да си облече полата.
  • 38 Камино

    37 28 Отговор
    Мене не ме притеснява.Не я гледам.

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Дивуй

    56 17 Отговор

    До коментар #38 от "Камино":

    Гледай си Кондьо и не се обаждай.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 манчо

    44 48 Отговор
    таланта й няма да коментирам, но защо не приеме че вече и е отминало времето да се облича като магистралка
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пурко

    63 15 Отговор
    самото позоваване на уикенд говори красноречиво за това какъв пасквил е написан. На Лили не сте достойни цветята да и поливате. Не се било чувало добре в залата-чува се идеално, ама не се вижда добре от последния балкон. Ама това е цената на цената на билета.За каквото си платил-това получаваш.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Паоло Куеляр Пк

    89 10 Отговор
    Много си е добре Лили, завиждат и защото е кадърна. А нашие чалгаджийки натъпкани навсякъде със силикон, какли ще изглеждат на 83г - на хипопотамки. Те и сега устата на чалгаджийките изглеждат на маймунски г.з.
  • 47 Валери

    26 42 Отговор
    Да е жива и здрава съвременната техника за озвучаване . Лили е пяла на живо ...може и тя да не помни вече кога за последно ....техниката е напреднала много а и озвучителите също 🤣
  • 48 Лили пее за своята публика.

    36 8 Отговор
    Защо ни в клин, ни в ръкав? Човекът е подарил цветя и е поднесъл своето уважение към Лили.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кочо

    22 22 Отговор
    За Лели вече дори е късно да става за резил! Всичко може да се случи на сцената!
  • 51 Шаран БГ

    48 14 Отговор
    Ако не беше пяла, ако не беше с къса рокля, ако не гледаше на някъдеси......какви щяхте да ги дъвчете сега..€?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Болярин

    10 27 Отговор
    Лили си е ушила пак сватбена рокля, а от останалите парчета плат си е ушила тоалет за концерта !
  • 54 Аз Варна

    22 26 Отговор
    Странно,когато бях дете си я спомням само в бяло се обличаше-със сватбени рокли,що реши от известно време в траур да е.Ама някак не върви с дълга бяла рокля да скача като полудяла,за това ще е.
  • 55 амчи

    13 30 Отговор
    Чудесно средство за предизвикване на повръщане.
  • 56 Прекрасна визия

    56 9 Отговор
    Артистка на сцената, във форма. Тялото е стройно, много хубави крака. Роклята е прекрасна, идеален сценичен тоалет. Цвета на роклята е шик, визията е издържана. По-добре по-къса рокля, отколкото универсалните панталони или пола на игуменка.
  • 57 Лина

    64 8 Отговор
    Лили Иванова ще живее и тогава, когато нас отдавна няма да ни има. Тя принадлежи на Вечността. Не мога да си обясня човешката злоба и сарказъм по неин адрес!!!
  • 58 Саксофон

    42 8 Отговор
    Лиляна е супер! Да ни е жива и здрава и да ни пее дорде стане на 100 години! Пък после да си прецени!
  • 59 Тошо

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "кочо":

    Кочо,всички обичаме Париж,с изключение на теб ,може би7338
  • 60 Шефьор

    42 4 Отговор
    Щом пълни залите, значи може! Защо да не печели пари! Дето се казва, колко хора могат като нея! Лили Иванова е явление в българската музика изобщо!
  • 61 Красный медведь

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "Джон":

    Да са ти златни устата.Когато Емил Димитров се доказа във Франция тя си нямаше и понятие за тези неща.

    Коментиран от #90

  • 62 Мани Бегай

    32 3 Отговор
    Пука и на Лили Иванова какво пише факти за нея. И какви анализи ще напишете тук.
  • 63 Павел пенев

    29 6 Отговор
    Тя имаше дипломатически паспорт и можеше да пътува където си иска, но все пак не избяга като Камелия Тодорова в Канада, за да се върне след това като изгонена от бардака.

    Коментиран от #64

  • 64 Иван

    12 12 Отговор

    До коментар #63 от "Павел пенев":

    Как ще "бяга", като беше примата на Тодор Живков !
  • 65 локийухъ

    8 25 Отговор
    Явно първите редове са усетили миризмата идваща из под роклята и са им се насълзили очите...
  • 66 От Варна

    22 28 Отговор
    Приятели, присъствали на прословутия концерт не са доволни. Според тях, всичко е претупано набързо и с повече разточителни коментари между песните. Да сметнем, 16 песни по 5 минути-80 минути, и малко тра-ла-ла, около час и половина. За толкова време, добри пари е прибрала! Да е здрава, да си ги харчи! А лично на мен ми е неприятна с тази измамна младежка визия, никога няма да отида , да я гледам. И понеже в ежедневието си, също се облича шантаво, явно си вярва, че изглежда, както я докарва фотошопа на афиша. И какво толкова запленяващо има в едно Щурче или Детелини, та са фетишизирани така. Отдавна са демоде и като съдържание и като мелодия. Но българинът си обича старото, затова и толкоз бавно се променяме, откъдето да се погледнем.

    Коментиран от #70

  • 67 12345

    18 27 Отговор
    Престанете ,да ни натрапвате Лили Иванова.Има документи за истинската й възраст--месец април 1834 г. в гр Кубрат-сиреч истинската й възраст е 88 години.Това за нейната истинска възраст има документи в несъществуващата Концертна Дирекция с шефка Лидия Станчева,която е и кума на Лили Иванова на един от многобройните й бракове/мисля, четири на брой/.Могат да пеят за разлика от Лили- Йорданка Христова, Паша Христова/светла й памет/Емил Димитров/и той е при ангелите/,БОБОБО-/Боян Иванов, Борислав Грънчаров и Борис Годжунов/,Стефан Воронов,/и него го няма/Силви Вартан и др български естрадни певци.Лили Иванова пее по слух/не познава и не чете ноти/Освен по прашки,пее и по някакви къси роклички и полички/дъното на гащите й се вижда. Тези къси полички и роклички приличат на деца до 12 г. Това ,че е с малко акъл го знаем ,не от вчера.Който иска да я слуша,но не я натрапвайте на хора с предпочитания към стойностна музика от лекия жанр. Други предпочитат класическа китара, което е голямо изкуство ,а една част от българите посещават концерти в зала "България"-това е музика на истински класици и на истински певци.

    Коментиран от #73

  • 68 Гешев

    12 20 Отговор
    Народ, чиято поп-икона е 85 годишен бабушкер, няма да се затрие!🦧
  • 69 пейзанъ

    2 4 Отговор
    сега разбрах защо ми е къса пардон малка пенцията ми тя Лилиту е виновна!
  • 70 Тина Търнът

    10 3 Отговор

    До коментар #66 от "От Варна":

    ми тъй си е ! една лъжа като я повториш сто пъти става истина.
  • 71 Рокси

    22 7 Отговор
    Изобщо не я харесвам. Не съм първа младост. Бях дете, когато баща ми ме заведе на концерта и. Хвърляше букети, подарък от феновете. Едно моряче и завърза моряшката си якичка. Тя я издърпа и хвърли на земята,след което я стъпка. Отвратителна!!!
    Тя беше отседнала в хотела, в който бяхме.
    Сутринта я видях в заведението, където закусвахме. Разиграваше сервитьорите.Направи ги луди.
    Отвратително беше.
  • 72 Атанас

    14 4 Отговор
    Голяма злоба са мисирките.

    Коментиран от #95

  • 73 54321

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "12345":

    От твоите писаници разбрах, че е родена през 1834 г....та смятай - не е на 88 както казваш. И остави Лидия Станчева на мира - Светла и памет. Едва ли си имал достъп до нея.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Сузана

    6 10 Отговор
    Никогда не е късно човек да стане за резил.
  • 76 Ганчо картечаря

    7 6 Отговор
    Когато Емил Димитров пееше във Франция баба Лили си нямаше и понятие за чужбина
  • 77 Стария

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "мучо":

    Пусти мерак всички дъртофелници мерака е голям животец това е вечното този пусти секс....
  • 78 Бай Иван

    5 6 Отговор
    През 2050 година очаквайте концертите на Лили Иванова,Том Джоунс и Ролинг Стоунс,.От както съм се родил,вече пенсия не са спирали,кви са тия хора?
  • 79 Бате

    11 4 Отговор

    До коментар #34 от "Ха ха ха":

    Родила се е далеч преди соца.
  • 80 Ицо Хазарта

    7 6 Отговор
    Дърта дърта, но се озърта зърта...
  • 81 Вики

    14 15 Отговор
    Цял живот едни и същи песни,повтаря ги като папагал!!
    Освен това-агент на ДС,клеветеше всичките си колеги че искали да избягат на Запад,за това всички я мразеха!!ДОНОСНИК!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Маргарита

    3 6 Отговор
    Може да е голяма звезда, но вече не и подхожда на годините тази къса пола.
    И това, че винаги е в черно я прави еднотипна.
  • 84 До авторката на клюката

    13 2 Отговор
    изкарала била 2 милиона, ама Марче и ти като другите мисирки не мислите ли, че се плаща за залата, за екип, осветление, реклама и още 100 разхода. Това не е като някоя циганка да отидеш на панаира с 10 пакета семки и да ги продадеш без касов апарат и без нищо.
  • 85 Саня

    6 5 Отговор
    Каквоооо!?От 60 до 250лв.билет!Билетите за световни изпълнители са по-евтини,а тя е за местна употреба.Ако беше напуснала България никой нямаше да я знае .
    И все пак по-добре е от чалга.
  • 86 Мария

    8 6 Отговор
    На каквато и цена да и е роклята.БОГ се е погрижил като щедро я възнаградил с ТАЛАНТ! Бъди жива и здрава ЛИЛИ....България те ОБИЧА!
    Ние сме ти длъжници....Ти ни даде Много....и не ни взе НИЩО!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Шуши.

    5 4 Отговор
    Аз искам да стигна нейната възраст и да имам нейнато здраве и нейната визия нека ме плюят колкото искат. А за таланта и поклон ЛИЛИ. ТИ СИ НЕПОВТОРИМА
  • 89 Ловеца

    2 1 Отговор
    Ще и видят бурундука на Лилито!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 кози рог

    5 2 Отговор
    Време е да не ни занимавате вече с тази жена.Навремето първият и съпруг се разведе с нея,като си изкара документ за това, че жената е психично болна.Аз имах "честта"да я познавам.....това е тотален, алчен до мозъка на костите си нарцис.Ще си вземе младежка рокля за 6 бона....а сестра и гние в старчески дом.Тя е толкова влюбена в себе си, така вярва в своето величие,че ще умре ако никой не я възхвалява и адмирира...Трупа имот след имот...(за гробищата ли???)а не даде някой лев за детски дом например.Боже,какво говоря....тя знае ли какво е това дете?А до много компетентният коментар 84 ,и в крайна сметка колко слага в джоба си за "час и половина" грачене"???Някой българин сънувал ли е тези пари???Не мислете че завиждам......не...съжалявам тези които и дават( и не само на нея)изкараните си с много труд пари.Съжалявам и нея, тя е един самотен болен човек.
  • 93 РАМ

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    да тя е 37 набор,който може да смята ...
  • 94 ЯШУА

    0 1 Отговор
    Защо определяте човек по годините ? При всеки е различно ,човек не е годините ,а това как изглежда и се чувства ....има много жени на по 30 години ,които изглеждат ,като баби!
  • 95 Биг дик

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Атанас":

    Не бе чип,бабичката вече е досадна.
  • 96 Биг дик

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "БАРС":

    Тоя пък сравни несравнимото ,кой я знае бабето отвъд Калотина? А Тина Търнър е колос световен.
  • 97 Пича с москвича

    1 0 Отговор
    Кли тОра и се вижда на дъРтЪтЪ миСтрИя