Отидете към основна версия

3 921 20

"Дискотека на 80-те" в Арбанаси с Братя Аргирови и "Трамвай №5"

  • дискотека-
  • 80-те-
  • братя аргирови-
  • трамвай №5

Състезание по танци на випуска ще очаква любителите на диско музиката от 80-те

На 29-ти април атракцион “Калоянова крепост” в Арбанаси ще стане арена на автентична дискотека на 80-те с хитовете на Си Си Кеч, Сабрина, Modern Talking, Bad Boys, Сандра и много други.

Атмосферата ще се допълва от атрактивни състезания за най-активен випуск в танците, специални визии и декор.

За още по-автентичната атмосфера и настроение ще има дрескод, а един от гвоздеите на вечерта ще са две състезания - за мис и мистър на дансинга и за най-активен випуск. Оценяването ще е поверено на специално жури.

Зад пулта на ретро купона ще застанат 4-ма - DJ Emo, DJ Кармен, DJ Венелин Готев и DJ Васко Громков. Те със сигурност ще вдигнат на дансинга всички присъстващи с хитовете на C.C.Catch, Sabrina, Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra, които през годините са били на една сцена с Братя Аргирови и Трамвай №5.

Купонът ще се поддържа от вечните, стари хитове като "Усмивката", “Тя”, “Eмилия”, “Модерни времена”, “До вчера”, “Момиче за двама”, “Силвия”, “Точно в 5”, “От понеделник няма шега”, “Пролетна умора”.

Планира се най-големият масов танц през последните години у нас, събиращ на дансинга повече от 500 души едновременно, които да не спират да се движат в диско ритъм до края на дискотеката.

Партито няма да спира цяла вечер, а присъстващите със сигурност ще се върнат към младежките си години по незабравим начин. Ще има и специални изненади за най-активните.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.

Свързани новини