Last news in Fakti

27 Април, 2023 10:30 2 804 6

Шокиращи кадри: Голяма звезда в ММА с наказателна акция пред дискотека (ВИДЕО)

  • нейт диас-
  • мма-
  • спорт-
  • бой-
  • дискотека

Диас има сериозен проблем, като дори неговият адвокат не е склонен да вярва, че ще се стигне до положителна развръзка в полза на звездата на бойните спортове

Шокиращи кадри: Голяма звезда в ММА с наказателна акция пред дискотека (ВИДЕО) - 1

ММА звездата Нейт Диас се замеси в голям скандал с побой. Инцидентът е станал пред дискотека, като има пострадал човек. Към спортиста вече има повдигнато обвинение от прокуратурата за нанасяне на тежка телесна повреда.

Диас има сериозен проблем, като дори неговият адвокат не е склонен да вярва, че ще се стигне до положителна развръзка в полза на звездата на бойните спортове. Единственият коз в ръцете на адвоката е, че твърди, че неговият клиент е бил нападнат. Дали това е така ще стане ясно в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това не е бой

    12 0 Отговор
    А представление за Тики Токи.
  • 2 Бой

    6 1 Отговор
    Голема работа. Па в дискотеките хората се бият. Това е
  • 3 Опааа

    8 1 Отговор
    Нищо шокиращо не видях!
  • 4 кУмУнист

    5 1 Отговор
    То и Багата едно време ходеше по дискотеките и дерибействаше, но като пое ножа и поспа няколко месеца, сега сигурно и музика не слуша. Тия си мислят, че като могат да се бия и са безсмъртни, но рано или късно ги пронизва ножката.
  • 5 хаха

    1 0 Отговор
    Не че го защитава това ЛЕКЕ, но дори на новинарския клип се вижда,че му влизат 3-4 човека… Няма абсолютно никаква агресия от негова страна,просто го приспа по най безобидния начин…Сами са си виновни реднеците
  • 6 Йо Несбьо

    0 0 Отговор
    Бил съм охрана и често се биех, като в 99% от случаите човекът отсреща ядеше бой. Беше достатъчно един път да ме хванат неочаквано откъм гърба и да ми направят хвърляне.

    Докато съм се разправял с келеша отпред (той беше сам) и се налагаме, откъм гърба ми дошъл някакъв кретен и ме хвърли. После двамата избягаха, а присъстващите ми попречиха да ги гоня. И целият персонал ми се смеят, че не съм могъл да се оправя с двама, а аз даже не знам, че има втори.

    То всъщност като охрана нямаш и избор - биеш и въдворяваш ред, иначе не ставаш.

    Във всеки случай, иде реч, че няма безсмъртни. Един във Велинград го бяха намушкали в гърба и си отиде, а иначе легенда как ги пердашел навсякъде.