Отидете към основна версия

2 633 5

Рецепта на деня: Чеснови пилешки бутчета

  • пилешки бутчета-
  • чесън-
  • какво да сготвя

Ароматни, вкусни и лесни за приготвяне

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

½ чаша масло 3 супени лъжици млян чесън или гранули 3 супени лъжици соев сос ¼ чаена лъжичка черен пипер 1 супена лъжица сушен магданоз 6 бр пилешки бутчета сол на вкус

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната. Намазнете тавичка и оставете настрана.

В купичка смесете разтопеното масло, чесъна, соевия сос, пипера, магданоза и солта. Можете да загреете сместа за 2 минути в микровълнова и след това да разбъркате добре всички подправки с маслото.

Подредете бутчетата в тавата за печене. Облейте хубаво със сместа всяко бутче. Печете за около 30 минути на силен огън или до получаването на златиста коричка, пише az-jenata.bg.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини