Необходими продукти:
- ½ чаша масло
- 3 супени лъжици млян чесън или гранули
- 3 супени лъжици соев сос
- ¼ чаена лъжичка черен пипер
- 1 супена лъжица сушен магданоз
- 6 бр пилешки бутчета
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната. Намазнете тавичка и оставете настрана.
В купичка смесете разтопеното масло, чесъна, соевия сос, пипера, магданоза и солта. Можете да загреете сместа за 2 минути в микровълнова и след това да разбъркате добре всички подправки с маслото.
Подредете бутчетата в тавата за печене. Облейте хубаво със сместа всяко бутче. Печете за около 30 минути на силен огън или до получаването на златиста коричка, пише az-jenata.bg.
Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ
с Уважение
10:45 19.08.2023
2 Хан Ауспух
11:11 19.08.2023
3 Бай Ламби
Коментиран от #4
11:29 19.08.2023
4 Онзи
До коментар #3 от "Бай Ламби":
ХахахаххКоментиран от #5
11:44 19.08.2023
5 Бай Ламби
До коментар #4 от "Онзи":
Не виждам нищо смешно в така създалата се ситуация! От един час стоим с бабата и се караме.Наредили сме бутчетата у тавата и спорим за маслото. Тя държи на чистото масло а аз на трансмисионното щот то по принцип си мирише на чесън и смятам че ще донесе допълнителен привкус на манджата.11:55 19.08.2023