Отидете към основна версия

7 969 6

Възход в живота на представителите на една зодия предвижда Тамара Глоба

  • хороскоп-
  • зодия-
  • козирог-
  • възход

Астроложката прогнозира истински период на излитане през следващите месеци за Козирозите

Снимкa: Shutterstock

Известният руски астролог Тамара Глоба състави хороскоп според знаците на Зодиака за есента на 2023 г. и началото на 2024 г.

Въз основа на енергийните показатели на периода и индивидуалните особености на различните знаци на Зодиака, астрологът обеща драматични, но изключително положителни и благоприятни промени за представителите на едно съзвездие.

Тамара Глоба прогнозира истински период на излитане през тези месеци за Козирозите. Специалистът е уверен, че за представителите на тази зодия е започнал период на реализация.

Козирозите вече напълно усещат помощта и подкрепата на своите близки и тази подкрепа е не само морална, но и материална.

Козирозите имат възможност да пътуват и да правят големи покупки. Нови срещи и полезни запознанства обещават неочаквани перспективи, а старите връзки се укрепват и започват да изплащат дивиденти.

„Скоро ще възникне ситуация, при която проблемите, свързани с жилищата и кариерата, могат да се променят“, казва специалистът.

Според астролога Козирозите могат да променят своите цели, възгледи или лидерство.

Времето е благоприятно за разрешаване на любовни проблеми, преместване и други промени.

Периодът помага на креативните Козирози, свързани с образование или финанси, да имат големи възможности за развитие на себе си, бизнеса или децата си.

Необходимо е да се опитате да запазите успеха, който ще дойде от втората половина на ноември.

В същото време астрологът смята края на март и началото на април за трудно време и препоръчва сдържаност и предпазливост.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 21.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Движете се изключително внимателно по пътищата и си гледайте в краката. Произшествията днес ще са резултат ...
    днес в 07:00 ч.
    647
    0
  • Дневен хороскоп за 20.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да съ ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 344
    1
  • Дневен хороскоп за 19.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва ...
    19.09.2024
    4 683
    0
  • Дневен хороскоп за 18.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Хубаво е да оставите ...
    18.09.2024
    5 036
    0
  • Тайните страхове на всяка зодия

    Всеки от нас, колкото и да е добронамерен и открит, крие свои дълбоки, скрити страхове или мечти, които рядко разкриваме дори на най-близките си. Те с ...
    16.09.2024
    2 607
    2