Отидете към основна версия

3 722 14

С мъжете от тези 4 зодии е най-трудно да се изградят здрави взаимоотношения

  • зодии-
  • мъже-
  • взаимоотношения-
  • връзка

Това са Телец, Стрелец, Водолей и Риби

Снимкa: Shutterstock

Изграждането на здрава и правилна връзка никога не е лесна задача, но с някои мъже е почти невъзможно. Астролозите ни разкриват кои са те. Опитайте се да бъдете внимателни с тях.

Телец

Лесно е да се изграждат отношения с мъж Телец, но само ако дамите са покорни и са готови да играят второстепенна роля във връзката. Ако една жена иска равенство, тогава постигането му с упорития Телец ще бъде изключително трудно. Има и изключения, но като цяло такива мъже са доста непреклонни и своенравни. С тях никога не е лесно, защото се славят като най-егоистичните.

Стрелец

Стрелците са мъже, за които казват: „Уж имат връзка, а се държат като свободни“. Стрелците наистина не разбират понятието „сериозна връзка“. Просто имат свой специален поглед върху живота и приоритети. Те не са свикнали да жертват интересите си в името на някого, но изискват това от жената до себе си. С една дума, те първо трябва да узреят за истинската любов. Дотогава е по-добре да не се опитвате да ги опитомите.

Водолей

Отначало Водолеите се явяват пред дамата като галантни рицари, винаги готови да помогнат. И са напълно искрени, но само защото имат очакване, че жената ще оцени жеста и ще принадлежи само на тях. Водолеите са най-ревнивите мъже на Земята. В това отношение те надминават дори Скорпионите. Трудно се живее с тях, защото те лишават жената от свободата ѝ, опитват се да я направят своя собственост и това не е много приятно.

Риби

Рибите обожават неангажиращи връзки, в които никой не е длъжен на никого. Страхуват се от отговорност и задължения. Трудно е да принудиш такъв мъж да живее под един покрив с жена, какво остава за това, да бъде примерен семеен мъж. Но понякога господата от тази зодия се държат и точно обратното – бързат и насилват събитията, поемайки повече отговорност, отколкото е необходимо. От една крайност в друга – такава е природата на Рибите. Изключително трудно е да си влюбен в тях, въпреки че са добри по душа.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини