Отидете към основна версия

4 381 0

Дневен хороскоп за 14.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Известно напрежение в деня на Козирозите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Тъкмо ден за срещи и обмяна на информация. А може да посетите и някой курс, който Ви обогатява или просто Ви кара да се забавлявате.

Телец

Чакат Ви доста изненадващи събития, което би нарушило душевното Ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги слагайте на сърце.

Близнаци

Имате достатъчно добри идеи, но Ви липсва хъс да ги реализирате. В крайна сметка няма нищо лошо, важното е да правите онова, което харесвате.

Рак

Опитвате се да направите прекалено много неща наведнъж, но системата и вълкът сит и агнето цяло изисква много фина настройка. Помислете по въпроса.

Лъв

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да Ви притесняват разни дреболии. Няма лошо, това е начин да съхраните душевното си здраве.

Дева

Опитвате се да направите нещо по нов начин, но премислили сте предварително последствията? Вие сте известни с нетрадиционния си подход.

Везни

Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да доведе до скандали. При това никой няма да си спомни по повода, а участието Ви в свадата.

Скорпион

Малко несериозно се отнасяте към важните неща днес, а това може да е много вредно. Вземете се в ръце и действайте както подобава.

Стрелец

Много добре знаете каква е истината за нещата, но не пренебрегвайте чувствата на хората около Вас, добре е да им обръщате повече внимание.

Козирог

Ще усещате известно напрежение, което ще Ви кара да действате припряно и недомислено. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после.

Водолей

Добре ще се справяте с всичко, което си поставите за цел, но ще сте доста чувствителни към оценката на околните. Правете каквото трябва и не се привързвайте към резултатите. Интересен ден, вярвайте в себе си и всичко ще е наред.

Риби

Малко ще сте разсеяни, но затова пък влюбчиви. Гледайте да не обърквайте имената на хора, които искате да впечатлите, ефектът може да е обратен.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини

  • 4 зодии са родени с див късмет

    Астрологията разкрива вълнуващи тайни за нашата същност и дори цел в живота, преобразявайки начина, по който разбираме себе си и взаимоотношенията ни ...
    днес в 12:58 ч.
    1 886
    2
  • Дневен хороскоп за 10.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Интересен ден със своите си хубости и недостатъци. Но какви биха могли да са недостатъците на една майски д ...
    днес в 07:00 ч.
    3 155
    0
  • 4 зодии ще срещнат голямата любов през втората част на 2024 г.

    Любовта е блян и мечта на почти всеки човек на планетата. Всички искаме да сме обичани и да срещнем човека, с който да споделим прекрасните емоции. Вс ...
    вчера в 14:29 ч.
    2 154
    6
  • Дневен хороскоп за 09.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят е със смесена енергетика, но е напълно подходящ за активни действия. Време да се потопите отново в ру ...
    вчера в 07:00 ч.
    3 391
    0
  • Дневен хороскоп за 08.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Предизвикателен ден се очертава за вас. Сблъскват се нуждата ви от сигурност, желанието за изява и напорът ...
    08.05.2024
    3 762
    1