Отидете към основна версия

4 142 0

Дневен хороскоп за 07.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Време за промени за Овните

Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Време за експерименти, промени и открития. Съмишлениците ще се появят сами, така че не изпадайте в познатата си консервативна криза, а опитайте нещо ново.

Телец

Ще имате нужда от оценката и признанието на другите и това ще ви подтиква да се доказвате по всевъзможни начини. Хубав момент да си дадете сметка това, което искате, заради себе си ли го искате.

Близнаци

Днес количеството усилия вложени за постигането на някаква цел може да се увеличи неимоверно до степен на - струва ли си труда?. Може би е по-добре да не се залавяте за подобна трудоемка работа.

Рак

Ще подхождате твърде логично и критично към нещата, които се случват. Това е смислено и правилно, но дали е вашият начин? Търсете радостта дори в логиката.

Лъв

Целите ви са доста неясни и химерични, което изобщо не ви отива. Докато се чудите, обаче, може да провокирате недоволство у партньора си. Върнете се към вашето прословуто спокойствие и търпеливо изчакайте да отмине бурята.

Дева

Днес на лицето ви ще е изписано всичко, което си мислите и трудно ще успеете да скриете каквото и да е. Май е време за дегизировка и тъмни очила, ако се притеснявате от мислите си, разбира се.

Везни

Днес навсякъде ще ви приемат с отворени обятия. Обаче не се заблуждавайте, че заради това ще получите всеобща поддръжка. За да я спечелите, ще трябва да положите повечко усилия.

Скорпион

Събитията ще се развиват доста по-бързо, отколкото би ви се искало. Днес ще имате желание да се заинатите за нещо. По-добре не го правете, само наливате масло и в без друго пламтящия огън.

Стрелец

За да не остане мечтата ви завинаги мечта, ще трябва да положите макар и минимални усилия, за да я направите реалност. Започнете от днес.

Козирог

Вие разбира се сте способни на много, много повече, но не бива да влагате всичко на момента. Пренапрегнете ли се полза няма да има. Направете най-важното, останалото ще почака.

Водолей

Единственото, което ще помрачава днешният ден е липсата макар и на минимален комфорт. Дори няма да има къде да седнете удобно. Всичко останало ще е прекрасно.

Риби

Не си струва да губите време в търсене на оправдания за действията си. Нещата вече са направени, така че е безполезно да съжалявате. Заемете се с нещо друго, по-смислено.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 21.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Движете се изключително внимателно по пътищата и си гледайте в краката. Произшествията днес ще са резултат ...
    днес в 07:00 ч.
    2 446
    0
  • Дневен хороскоп за 20.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да съ ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 438
    1
  • Дневен хороскоп за 19.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва ...
    19.09.2024
    4 692
    0
  • Дневен хороскоп за 18.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Хубаво е да оставите ...
    18.09.2024
    5 051
    0
  • Тайните страхове на всяка зодия

    Всеки от нас, колкото и да е добронамерен и открит, крие свои дълбоки, скрити страхове или мечти, които рядко разкриваме дори на най-близките си. Те с ...
    16.09.2024
    2 624
    2