Отидете към основна версия

5 220 1

Дневен хороскоп за 22.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е лек този ден за Везните

Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Поводи за черни мисли няма да ви липсват, но в този сезон е непростимо да им позволите да се загнездят в съзнанието ви. Прекарайте по-голямата част от деня с хора, които биха ви разведрили, вместо да ви задълбават все повече в мрачните ви настроения.

Телец

Идеален ден за пътешествие. Най-добре ще е да сте в близост с водни басейни, така ще се възстановите най-бързо. Сутринта може да възникнат някои конфликти, но с повече разум лесно ще се разрешат.

Близнаци

Днешният ден направете като една истинска ваканция, опитайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят разни типове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, но вие не им доставяйте това удоволствие.

Рак

Нуждата от контрол може да ви вкара в доста предизвикателни ситуации. Разбира се, чудесно е да имате знание как ще се случат нещата, но не прекалявайте с контрола над другите.

Лъв

Трябва да степенувате приоритетите си преди да пристъпите към действие. Имайте предвид, че есента все още не е настъпила, така че не се захващайте със зимнината, а гледайте да сте по-дълго навън.

Дева

Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да ви зарадва особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.

Везни

Не е лек този ден. Може най-неочаквано да се окажете предадени от човек, в когото сте се клели. Не го съдете, просто се опитайте да разберете мотивите му, нищо чудно да се окаже, че ви е направил добро.

Скорпион

Трудно ще успеят да ви разтревожат, днес ще виждате положителното във всяка една ситуация. Дори на моменти може да сте малко авантюристични.

Стрелец

Бъдете по-бодри, не се палете за дреболии. Вечерта ще бъде такава, каквато очаквате, но ако се изтощите емоционално през деня, няма да можете да ѝ се наслаждавате.

Козирог

Гледайте да подредите нещата си през деня, защото привечер не всичко ще става според желанията ви. Не се поддавайте на провокации и се опитайте тактично да прокарате своята линия.

Водолей

Почти през целия ден ще сте доста тягостна компания, не че няма да има причини, но струва ли си да разваляте деня си. Вечерта изведнъж ще ви се върне желанието за живот и тогава ще съжалите за тези така тягостни мисли през деня.

Риби

Ще трябва да претворите разсъжденията си в практиката, а това не винаги е лесен процес. Гледайте да свършите нещо, вместо да развивате празни теории. Дори и да не го направите, в крайна сметка днес можете да си позволите малко разпускане.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 27.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще си възвърнете практичния усет. Ежедневните неща ще ви се отдават безпроблемно. Вслушвайте се в съвети, н ...
    днес в 07:00 ч.
    4 146
    0
  • Дневен хороскоп за 26.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Малко ще ви трудно да промените ритъма си днес. Идеален момент да сложите в ред нещата на работното си мяст ...
    вчера в 07:00 ч.
    5 560
    0
  • Дневен хороскоп за 25.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден, изпълнен с емоции, но избягвайте силните изблици, защото може да провалят действията ви. Бъдете по-ини ...
    25.09.2024
    5 077
    0
  • Дневен хороскоп за 24.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Един приятен и хармоничен ден. Ще можете да полентяйствате необезпокоявани. У дома ви нещата ще се уредят б ...
    24.09.2024
    4 692
    0
  • Дневен хороскоп за 23.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Нещата ще се развиват във ваша полза, но не бива да сте прекалено нетърпеливи. Най-лесно ще ви е, ако сте в ...
    23.09.2024
    3 934
    0