Отидете към основна версия

1 624 19

Азис пя пред 25 хил. души в Белград (ВИДЕО)

  • азис-
  • концерт-
  • теа таирович-
  • белград

Кралят на попфолка участва като гост изпълнител на концерт на Теа Таирович

Снимкa: Instagram

Костинбродският славей Азис пя пред 25 хил. души. Краля на попфолка участва като гост изпълнител на концерт на Теа Таирович в Сърбия - Арена Белград. За свой БГ гост този път Теа Таирович се спряла на Азис, за случая отсвирили Галена, която и преди се качвала на голямата сцена заедно с балканската звезда, пише telegraph.bg.

@natasa_mv #teatairovic #azis #katastrofa #viral #foryoupage #beograd #arena #balkan #bulgaria ♬ Originalton - Natasa MV

Кралят на попфолка дава подкрепата си на всеки, близък до сърцето изпълнител. Не веднъж се появявал като гост изпълнител на нечий голям концерт пред многобройна публика.

Азис винаги е показвал голяма амбиция към огромните сцени и най-вече музиката му да стигне зад океана. Но това засега си остава само мечта за изпълнителя на "Сен Тропе".

Припомняме, че попфолк певицата Галена зарадва съседите ни от Сърбия, като се появи на сцената по време на големия концерт на новата балканска звезда Теа Таирович. Фолкзвездата ни бе представена подобаващо от домакинята и бе посрещната с бурни овации.

„Нищо не обединява така, както музиката. Благодаря за топлото посрещане, Белград“, написа след концерта Галена.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.

Свързани новини