Отидете към основна версия

1 348 10

Молитвите, отправени на този ден, се сбъдват

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Днес е важно да се вслушате във вътрешните си чувства и да благодарите на Вселената за всичко, което ви се случва

Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 23:35 ч. на 15 октомври

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:22 ч.

Символи на 12-ия лунен ден: Светият Граал (вместилище на духа, просветлението и божественото знание) и Черепът (подземният свят и преходността). Друг символ на днешния ден е Сърцето (мъдрост и състрадание, любов и милост).

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Божествената мъдрост ни се разкрива днес по един или друг начин. „Който има очи да гледа, който има уши да слуша.“ Всяка ваша дума се чува от небесата – мислете как да вдъхнете радост на живота си, как да помогнете на страдащите.

Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

В този ден земната енергия се слива с лунната, резултатът е експлозивна смес, която може да избухне всеки момент

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите, отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Дванадесетият лунен ден ни помага да разберем себе си, да намерим спокойствие и да отворим сърцата си за всичко красиво и добро. Днес е важно да се вслушаме във вътрешните си чувства и да благодарим на Вселената за всичко, което ни се случва.

Днес е хубаво да намерите възможност да засадите бреза или липа, да се погрижите за ябълково дърво или дъб.

Следва 13 лунен ден от 17:22 ч. на 14 октомври до 17:45 ч. на 15 октомври.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини