Отидете към основна версия

5 786 16

Пеевски използва Доган и го маргинализира. Борисов е на път

  • борисов 3-
  • бойко борисов-
  • кабинет-
  • правителство
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно е сигурно в това правителство - Пеевски е свръхпредставен, интересите му са гарантирани по безпрецедентен начин. При това забележете без формално партията, която пак формално представя да има изобщо роля или участие.

Това коментира в профила си във Фейсбук Илиян Василев.

Да, Пеевски надхитри Доган и парализира ДПС - като политическа представителност за сметка на бизнес корпорацията, която той лично ръководи. Така той стана по-важен фактор дори и самия Доган, защото през партията истаблишмента на ДПС не може да направи нищо самостоятелно - всички чакат и разчитат на Пеевски.. За да бъде контролът пълен - Пеевски напрактика "купи" Патриотите и може да разчита на всички техни министри в допълнение към своите министри в правителството на ГЕРБ.

Пеевски използва Доган и го маргинализира. Борисов също е на път да бъде маргинализиран от Пеевски - по много проста схема - вече има съвет на коалицията в който Борисов не участва /там е сходимия с Пеевски Цветанов/ и който ще взема всички важни решения!?!

Уж Борисов управлява и отнася всички негативи на управление, което е обречено да няма сто дни толеранс. И ще отнесе всякакви критики за гранд корупция /Пеевски/ и липса на реформи /Пеевски/. Корпулетният ще си увеличава на завет империята - ще купи медии, ще купи новия ВСС и ще си осигури вечна слава.

Не зная дали разбирате, че това, че Пеевски искаше да стане шеф на ДАНС беше детска игра в сравнение с това, което става в момента.

И на никой не му пука. Народът търка Национална лотария, в която пак Пеевски печели в тандем с Васил Божков.

Борисов вече само номинално управлява.

Да приветствуваме кабинета Пеевски. Без майтап. Там министрите са лично предани. На Бойко хората, само на него преданите, са на пръстите на едната ръка. Но той си мисли, че Пеевски играе в тандем с него. И Доган така мислеше.

Борисов отдавна стигна точката, от която дори и да иска вече не може да скъса с Пеевски. Преди просто го беше страх. Сега вече загуби контрол.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини