Отидете към основна версия

3 849 42

Прощално за Олимпиадата...

  • олимпиада-
  • париж 2024-
  • евгени минчев

Французите са изобретили гилотината, но понеже не са онези кървави векове, ви секат главите с пропаганда

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Евгени МИНЧЕВ, PR експерт

Откриването на Олимпиадата в Париж отприщи духовете и раздели хората на старомодни и интелектуалци. Интелектуалци, които са се подготвили добре, търсейки богати аргументи в Гугъл за да се докажат като прави.

Не било Тайната вечеря, било друга картина, триумфално било, нищо не сме разбирали. Абе тъпи п...ки заспали такива, никой не отрича мащаба, никой не отрича Селин Дион и лодките по Сена.

Хората се умориха да им се навират ДЕБЕЛ, ГРОЗНИ, БРАДАТИ, УРОДЛИВИ физиономии, поднесени като гей пропаганда или що ли. Корпорациите произвеждащи изкуствена храна, пърженяци, газирано, мазно, искат да реабилитират клиентите си и да насърчат нови да купуват от тях. Фармацевтичните гиганти искат ДЕБЕЛИ и БОЛНИ ХОРА за да ги лекуват.

Ето, видите ли- не е нужно да сте слаби като Туиги за да открием с вас олимпиадата. Бъдете си безвкусни, тлъсти, може би прости, ние сме зад вас. Интелектуалците принасят в жертва авторитетите си, за да изпъкнат като съвременни високоговорители на елджибити идеята, в която няма нищо лошо, стига да си седи на своето рафтче в аптечката. Всичко това ми се стори разюздано и дори да е имало частица намерение да се представи дълбочината на културата на Франция, сори, ама не им се получи. Ще остане пискливият лесбо дъх, оранжевите бради и онази дебелана в епицентъра на Тайната вечеря.

Хората искаха зрелище, без извращения, много малък процент от света би бил доволен от този спектакъл. Дори да си гей, ако имаш вкус, щеше да се отвратиш. Ако искате да сте си дебели и безвкусни- гледайте повторението на това откриване и си правете записки. Французите са изобретили гилотината, но понеже не са онези кървави векове, ви секат главите с пропаганда. #evgeniminchevart #olimpicsgames #olimpiadas #sad

Текстът е публикуван във Фейсбук

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 97 гласа.

Свързани новини