29 Юли, 2024 11:30 1 433 4

Холивудската знаменитост Нина Добрев: Браво, Валентина! Давай, България!

  • нина добрев-
  • спорт-
  • валентина георгиева-
  • холивуд-
  • олимпийски игри-
  • париж 2024-
  • спортна гимнастика

Канадската актриса от български произход бе на трибуните в зала “Берси” и изгледа на живо изпълнението на нашето момиче

Холивудската знаменитост Нина Добрев: Браво, Валентина! Давай, България! - 1

Холивудската знаменитост Нина Добрев се зарадва на успешното представяне на българската гимнастичка Валентина Георгиева, която се класира за финала на прескок в олимпийската надпревара по спортна гимнастика в Париж. Канадската актриса от български произход бе на трибуните в зала “Берси” и изгледа на живо изпълнението на нашето момиче.

Холивудската знаменитост Нина Добрев: Браво, Валентина! Давай, България!

“Браво! Давай, България”, написа Нина Добрев в “Инстаграм”, където публикува кратко видео на единия прескок на българката.

Нина Добрев бе в компанията на популярния сноубордист Шон Уайт, с когото са заедно вече четири години.

Много холивудски звезди бяха в залата по време на квалификацията при жените, най-вече заради националния отбор на САЩ, в който е голямата звезда Симон Байлс. На трибуните бяха Том Круз, Джон Леджънд и Криси Тейгън с децата си, Снуп Дог, носителката на "Оскар" Джесика Частей, Лейди Гага и Ариана Гранде.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ентусиаст

    7 4 Отговор
    Нинчето е много готина!
  • 2 😂😂😂

    1 3 Отговор
    Хвали България, докато е отишла да подкрепя отбора на САЩ, носейки суичърче с американския флаг...Е голяма пародия е това момиче,, освен че е и адски некадърна актриса.

    Коментиран от #3

  • 3 полуграмотен пожарникар

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "😂😂😂":

    На Павката отдавна са му спуснали опорката с "Канадската актриса от български произход" и той отказва да прогледне и това си е! Тя е БЪЛГАРКА с канадски паспорт Павка и така се представя , защото е родена на пъпа на София. Преди време участваше при някакъв блогър-млогър и се представи като БЪЛГАРКА , дори говореше нещо на български за да му покаже , че не е забравила езика си , ама Павката си пее неговата песен! Нина Добрев освен това НЕ Е името й , а само псевдоним за Холивуд понеже не могат в тъпнята си да й вденат името. По канадски паспорт още си е Николина Добрева!

    Коментиран от #4

  • 4 АА, не такааа

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "полуграмотен пожарникар":

    Мен пък ми е важно да подкрепям по олимпиадите Ю ЕС ЕЙ!... Ю ЕС ЕЙ!... Така ще съм по-вървежна за поредния ми треторазряден опит в киното