Отидете към основна версия

2 114 3

Хубчев: Нещо ме притеснява...

  • хубчев-
  • черно море-
  • левски-
  • притеснение-
  • състав

Наставникът на Левски обаче не разкри какво го тревожи

Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след победата с 3:0 над Черно море. Бившият национален селекционер призна, че се притеснява от нещо, но реши да спре дотук и да не разкрива какво е то.

"Като цяло превъзхождахме през целия двубой, нямаше паника, нямаше натиск голям. Съгласен съм, че през първата част свършихме по-голяма част от работата. За указания няма да говоря, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили, ние не можем да пестим сили. При 3:0 ако тръгна да казвам какво не ми е харесало, много хора ще си кажат: "този пък на какъв се прави, какво иска повече". Така че няма да казвам нищо. Не сме перфектни, знаем го много добре. Искаме да вкараме духа и желанието за победа.

Благодарение на 100% на тези футболисти, които са в съблекалнята, Левски има тези точки сега. Няма да е коректно да давам оценка, интересува ме какво работим сега, винаги има какво да се желае, винаги може по-добре. Не искам да коментирам работата на други хора. Чисто физически сме готови за сгъстен цикъл, но ме притеснява друго нещо... Ще го запазя за себе си. На мача с Берое четири човека излязоха от състава преди мача и видяхте резултата. Затова за мен е важно всички да са здрави. Това, което всеки има като физически потенциал, е окей. Холмар? При него притеснението е само липсата на игрова практика. Той може би е потомък на неговата раса, откъдето идва. При него трябва само игрова практика", заяви Хубчев.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Ейолфсон: Щастлив съм, че пак съм на терена

    Исландският бранител на Левски Холмар Ейолфсон беше много щастлив, че изигра първите си 90 минути след тежката контузия през октомври миналата година. ...
    16.09.2019
    672
    2
  • Левски разби Черно море

    Левски победи Черно море на стадион "Георги Аспарухов" с категоричното 3:0 в среща от 9-ия кръг на efbet Лига. Успехът на "сините" ...
    15.09.2019
    1 906
    2