Отидете към основна версия

1 399 1

Кешерю определи равенството с ЦСКА за справедливо

  • лудогроец-
  • клаудиу кешеру-
  • цска москва
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Лудогроец Клаудиу Кешерю, който реализира попадението за разградчани при равенството 1:1 срещу ЦСКА Москва, сподели че хиксът между двата тима е бил най-справедливият резултат с оглед показаното от футболистите.

„Мисля, че резултатът 1:1 е един справедлив резултат. Можехме да играем по-добре в нападение, защото имахме положения. Ако бяхме играли по-бързо и по-точно в някои ситуации, можехме да вкараме два гола”, коментира Кешерю.

„Имахме и две контраатаки в края на срещата. В крайна сметка резултатът е добър. Все още имаме шансове, последният мач е в нашите ръце и крака”, допълни той.

„Трябва да имаме респект към решенията на треньора. Не бях изморен повече от нормалното. Всеки, който е на терена, който влиза като резерва или е на пейката, трябва да даваме всичко от себе си”, завърши румънецът.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Станислав Генчев: Доволен от Лудогорец

    Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от своите футболисти при гостуването си на ЦСКА Москва от 5-ия кръг на груповата фаза на Лига Е ...
    28.11.2019
    2 400
    3
  • Лудогорец с добър резултат в Москва

    Българският щампион Лудогорец взе точка при гостуването си на ЦСКА (Москва). Разгадчани завършиха 1:1 в срещата си от 5-ия кръг на груповата фаза на Л ...
    28.11.2019
    2 457
    2