Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 21:52 2 449 2

Лудогорец с добър резултат в Москва

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • цска москва

Разгадчани завършиха 1:1 в срещата си от 5-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа

Лудогорец с добър резултат в Москва - 1
Снимка: БГНЕС

Българският щампион Лудогорец взе точка при гостуването си на ЦСКА (Москва). Разгадчани завършиха 1:1 в срещата си от 5-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Попаденията реализираха Клаудиу Кешерю (66) и Фьодор Чалов (75).

Първата опасност в сблъсъка бе пред вратата на "орлите". Абел Анисе направи фаул в близост до вратата на Пламен Илиев. Никола Влашич опита да се разпише, но опитът му не намери целта. Малко по-късно Лудогорец също създаде напрежение пред вратата на ЦСКА (Москва), но ударът на Марселиньо бе неточен.

Лудогорец с добър резултат в Москва
Снимка: БГНЕС

В 11-ата минута "червените" направиха бърза атака. Иван Обляков задържа добре топката, след което намери Арнор Сигурдсон, който центрира по земя в наказателното поле към Чалов, но младият нападател не успя да засече подаването.

В 22-ата минута Влашич направи невероятен пропуск. Нападателят на ЦСКА получи перфектен пас по земя в наказателното поле от Марио Фернандес, но хърватският национал стреля високо над целта. Три минути по-късно Кристиан Бистрович пробва рефлекса на Пламен Илиев, но националът на България се справи.

Лудогорец с добър резултат в Москва
Снимка: БГНЕС

В 36-ата минута Клаудиу Кешерю отправи мощен удар от дистанция, но Игор Акинфеев успя да избие коженото кълбо в ъглов удар.

До края на първата част не се стигна до ново интересно положение на стадион "ВЕБ Арена".

Второто полувреме започна с по-добри атаки на гостите от Разград. В 50-ата минута се откри и най-чистото положение за българите. Клаудиу Кешерю намери по феноменален начин в наказателното поле Джоди Лукоки, който обаче от няколко метра не успя да прати топката в мрежата на капитана на ЦСКА (Москва).

Лудогорец с добър резултат в Москва
Снимка: БГНЕС

Първото попадение в Москва падна във вратата на ЦСКА. В 66-ата минута Драгош Григоре отправи отлично подаване в наказателното поле на домакините към Вандерсон, който веднага продължи за непокрития Кешерю, а за нападателя на "орлите" остана най-лесното - да забие своя четвърти гол в груповата фаза на Лига Европа.

Лудогорец с добър резултат в Москва
Снимка: БГНЕС

В 76-ата минута "армейците" изравниха с гол на руския национал Фьодор Чалов. Талантът на ЦСКА пoлучи пас от резервата Ахметов, а Чалов успя да промуши топката между краката Пламен Илиев и по този начин да стигне до гол в мрежата на българския шампион.
Три минути по-късно Чалов вкара своя втори гол в срещата, но попадението бе правилно отменено заради засада.

Лудогорец с добър резултат в Москва
Снимка: БГНЕС

До края на срещата домакините се опитаха да стигнат до трите точки с центрирания в наказателното поле на българския шампион, а играчите на Лудогорец отговаряха с бързи контраатаки, от които обаче не се стигна до чисто голово положение и битката в Москва завърши без победител.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    9 3 Отговор
    Добре че са тия момчета да ни измият очите.
  • 2 Санчо

    1 0 Отговор
    В България има само един-единствен отбор - Лудогорец! Всички останали са пълнеж в групата - спаринг партньори!