Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 22:30 1 391 1

Кешерю определи равенството с ЦСКА за справедливо

  • лудогроец-
  • клаудиу кешеру-
  • цска москва
Кешерю определи равенството с ЦСКА за справедливо - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Лудогроец Клаудиу Кешерю, който реализира попадението за разградчани при равенството 1:1 срещу ЦСКА Москва, сподели че хиксът между двата тима е бил най-справедливият резултат с оглед показаното от футболистите.

„Мисля, че резултатът 1:1 е един справедлив резултат. Можехме да играем по-добре в нападение, защото имахме положения. Ако бяхме играли по-бързо и по-точно в някои ситуации, можехме да вкараме два гола”, коментира Кешерю.

„Имахме и две контраатаки в края на срещата. В крайна сметка резултатът е добър. Все още имаме шансове, последният мач е в нашите ръце и крака”, допълни той.

„Трябва да имаме респект към решенията на треньора. Не бях изморен повече от нормалното. Всеки, който е на терена, който влиза като резерва или е на пейката, трябва да даваме всичко от себе си”, завърши румънецът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Мхм,точно тъй Кешерчо.Прав си ,ама и съдията да удари едно рамо,че цикълът е сгъстен,и мачовете все важни...