Отидете към основна версия

2 914 24

Лидерът на ''сините'' фенове след срещата с Борисов: Предстои да вземем решение!

  • среща при бойко борисов-
  • феновете на левски-
  • бъдещето на левски-
  • васил божков-
  • предстои решение

''Това, което мога да кажа е, че според мен се съгласиха със становището, че моделът, по който се управлява футболът е погрешен'', заяви шефът на НКП на Левски Степан Хиндлиян

Снимка: БГНЕС

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян бе един от представителите на "сините" фенове на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази сутрин в Министерски съвет. Той потвърди, че е било предложено на привържениците да вземат акциите на клуба.

"Срещата беше дълга. Поговорихме за доста неща. Това, което мога да кажа е, че според мен се съгласиха със становището, че моделът, по който се управлява футболът е погрешен и води до положението, в което се намира Левски", заяви шефът на НКП на Левски Степан Хиндлиян.

"Беше предпожено да си вземем акциите, каквото и да значи това. Ще си помислим. Това не е първото подобно предложение към нас. Спас Русев също ни бе предложил да си вземем акциите. Не е имало обещания. Ние казахме няколко пъти, че под някаква форма Левски изглежда стабилен през последната година, но знаем, че този модел не е устойчив. Това също е видно", заяви още той.

"НКП ще излезе със становище по въпроса. Сега ще седнем и ще вземем решение по въпроса. Няма да излизаме в защита на корпоративни и частни интереси", завърши лидерът на ''сините'' фенове.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини