Last news in Fakti

24 Януари, 2020 11:53 4 393 41

Срещата между Борисов и левскарите приключи, премиерът им предложи те да управляват клуба

  • бойко борисов-
  • фенове на левски-
  • среща-
  • бъдещето на левски

Все още не е ясно какво ще последва след проведената среща

Срещата между Борисов и левскарите приключи, премиерът им предложи те да управляват клуба - 1
Снимка: Министерски съвет, пресцентър

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хилдлиян постави въпроса за бъдещето на Левски при срещата на феновете с премиера Бойко Борисов. Министър-председателят направи интересно предложение в тази връзка, съобщиха от пресцентъра на МС.

"Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с Левски, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък", заяви Степан Хиндлиян.

„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. Левски е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба“, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.

В разговора са участвали също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

ФАКТИ припомня, че готвени промени в Закона за хазарта, които вече минаха на първо четене, предизвикваха сериозно напрежение сред феновете на Левски, тъй като собственикът на клуба Васил Божков заяви, че ако тези промени минат и държавата осъществи монопол над Лотарията, то той няма да може да финансира Левски, защото бизнесът му ще фалира.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футбола да се забрани

    54 2 Отговор
    Стадионите разрушени а така наречените фенове в урановите мини...тва не е спрот а хазарт и измама и мафия

    Коментиран от #28

  • 2 Акционера

    60 5 Отговор
    Добре им го е казал Бойката сами да си го управляват, ама завалиите са толко прости, че себе си не могат да управляват, та камо ли предприятие.

    Коментиран от #19

  • 3 Някой си

    23 7 Отговор
    Това някакво българско “Ноу-Хау” ли е?
    Запалянковци да управляват футболен клуб....
    Ако управлението им ще е като държанието им по улиците и трибуните...

    Коментиран от #11, #16, #35

  • 4 русенец

    30 12 Отговор
    Левски не е ли частна собственост? И как така Тиквата ще казва кой и как ще го управлява?! Тоя съвсем оплете религиите!:)))))))))
  • 5 мутри са

    18 4 Отговор
    сега ще има показни убийства така да знаетее
  • 6 Уди Кълвача

    27 2 Отговор
    Наркоманите от Люлин ще го управляват ФК,, Левски " с парите от ганджата!
  • 7 месара

    39 1 Отговор
    дали ше има левски или цска, това някакъв национален и жизнено важен проблем ли е за държавата?! некви тарикати перът пари чрез тях, раздават се високи заплати, футбол няма!
  • 8 Левскар

    35 7 Отговор
    Дано на агитките им просветне, че Васил Божков е един мръсен мошеник, на който му пука единствено от пачалба на милиони и ФК Левски е само прикритие за дейността му.

    Коментиран от #37

  • 9 Диамантената ръка

    15 3 Отговор
    Те ше го управляват ама пари отде...?
  • 10 АУУУУУ

    23 2 Отговор
    ХУБАВО ЧЕ НЕ ВИ Е СПОНСОР МИТЬО ОЧИТЕ .... ЧЕ ТОГАВА ЩЯХТЕ ДА ИСКАТЕ ДА СЕ ПРОДАВА ДРОГА В СУПЕРМАРКЕТИТЕ !!!!!
  • 11 Шопо

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Как че го управляват с тия празни глави ?

    Коментиран от #24

  • 12 9449

    30 4 Отговор
    Изключително жалко е, когато трябва да си в парламента за вот на недоверие и да защитиш водените политики в областта на водите и боклуците, да се срещнеш с няколко люлински лепилара.

    Това е висша проба перверизя след гаврата с вкарването на милиони тонове боклуци от цял свят, горенето им системно в тецове по мафиотски схеми, а също и достигането на 80 процента загуби в преноса на вода, режим в десетки български градове и хуманитарна катастрофа в Перник - където по тръбите вече тече тиня, обогатена с Менделеевата таблица, но само още десетина дни.

    Та в такъв момент на тотален и системен провал в десетгодишно управление, с министър в ареста, нямаш очи да се изправиш пред хората и поне да си признаеш грешките, преди оставка.

    ББ = БЕЗВОДИЕ и БОКЛУК!

    Коментиран от #38

  • 13 Balgarin

    6 1 Отговор
    Tezi banditi mogat da biyat nevinni hora,da cupyat I razbivat kofite za bokluk
  • 14 оня с коня

    11 6 Отговор
    Tова е атака срещу името на "Ветил Лъвски" ако не беше той България нямаше да е свободна от Pим и евреите! през 680г. се освобождаваме и сме на 3 морета и един океан, накрая идват комунистите, има преврат и управляват 12 века. Hо един ден се появи нашия спасител "Бойко Борисов" и сваля тях и ни води към най-големи висини! Cега няма корупция и грабежи както преди и живеем много по-добре благодарение на него!
  • 15 Ахахаха

    18 5 Отговор
    Предпочитам да бъде закрит този клуб, отколкото да продължава пералнята за пари на черепа, само и само да не внася и лев данъци гнусната мутра! Както ние плащаме, така и мутрите ще се научат да плащат! Иначе в мините да чукат камъни! И без това на целия народ му писна до не знам къде от мутрите!
  • 16 Све

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Защо не. Прости, неграмотни мутри "управляват" държавата..... Както каза И. Христов : ИМИТАЦИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯ И КАРИКАТУРА НА ДИКТАТУРА в едно

    Коментиран от #25

  • 17 хаха

    10 5 Отговор
    Пак ги е врътнал хитреца:-) акциите да бъдели при тях хахаха:-) измъкнал се е ловко,създавайки итрига и напрежение!!!в кой футболен клуб акциите са във февновете бе:-) :-) :-)

    Коментиран от #18

  • 18 Ицо

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "хаха":

    Ще посоча сама два клуба които са собственост на феновете - ФК Барселона и Реал Мадрид.
  • 19 Божков треа мисли друга схема хахаха

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Акционера":

    Да общо взето 99% от феновете на БГ футбола са прости като гъЗ! А на Божков такива му трябват щот най лесно се манипулират , само че на Борисов такива селски номера не му минават за радост и щастие на Българския народ:-)

    Коментиран от #39

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Guest

    9 1 Отговор
    Абе не Ви ли писна този всеки ден и за всичко да Ви го навират, като решение за всеки проблем?! Бащица, ама Бащица. И да му се не види, ама пожарникарското образование (шапки долу пред пожарникарите - професионалисти) ти да видиш какви компетенции давало във всички висши кръгове на икономика, политика, социология и др.!!! Еле пък в пътният инженеринг...
  • 22 Айде сега

    6 0 Отговор
    1264 те бг футболни клуба да поискат среща с негово величество в негово работно време. И разбира се всяка среща да премине със задълбочено обсъждане, големи очаквания и оцеу.
  • 23 5555

    4 1 Отговор
    С две думи, левскарите са прецакани отново!
  • 24 Някой си

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Шопо":

    И празни джобове...... и аз това се питам.
    Има една българска поговорка - Който плаща той поръчва музиката.....
  • 25 Някой си

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Све":

    Да имаш клуб като “Левски” си трябват и пари.
  • 26 Агент николай

    4 0 Отговор
    Новото ръководство ще е:любо младежа президент и основен спонсор финансов директор ще е арменеца длъжноста изпълнителен директор ще се изпълнява от двама човека павката(С тигрите) и любо(Златоградския) теди хитлера ще е шеф на стадиона а гугутката ще е домакин(Да раздава пликчетата там)
  • 27 АНЕНЕРБЕ

    13 0 Отговор
    В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ЗАЛА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ПОЛИТИКАТА МУ НА ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А ПРЕМИЕРА СЕ КРИЕ В КАБИНЕТА СИ С ГРУПА ДЕБИЛИ КОИТО РЕШАВАТ БЪДЕЩЕТО НА НЯКАКЪВ ФУТБОЛЕН КЛУБ , който не е нищо друго освен онова което са и другите подобни на него - ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ!
  • 28 НАСКО

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Футбола да се забрани":

    БРАВО ПИЧ.

    Коментиран от #40

  • 29 Бат Бойко

    0 1 Отговор
    Бошков си заминава. Феновете сами да се оправят. Левски и той си заминава.
  • 30 НАСКО

    4 0 Отговор
    СВЕТЪТ НЕ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ФУТБОЛА И ХАЗАРТА. АЛЧНИ ПЕДЕЛИБЕРАЛИ.
  • 31 Вековен

    1 3 Отговор
    Акциите във феновете, а Борисов ще праща отново спонсори да наливат пари в клуба! Но е много важно да се харчи толкова, колкото клуба генерира! Така Левски няма да е зависим от политици или мафиоти! МНОГО Е ВАЖНО В КЛУБА ДА СЕ ВЪРНЕ ДА РАБОТИ СИРАКОВ! ИЗОБЩО ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ТРЯБВА E ДА ИЗГРАДЕНО ОТ ХОРА ИЗРАСТНАЛИ В СИНИЯ КЛУБ, А НЕ КАКТО Е СЕГА ОТ ЛИТЕКС! Може да се пуснат и акции в Българската фондова борса и така да се генерират още приходи от всеки желаещ да притежава част от Левски!
  • 32 НАСКО

    2 0 Отговор
    ПЕРАТ ПАРИ ЯКО С ТОЗИ ХАЗАРТ. КАТ ИМА БУДАЛИ ДА ТЪРКАТ БИЛЕТЧЕТА.
  • 33 футбол за идиоти

    3 0 Отговор
    Как може с едни прости ритнитопковци да занимавате цялата държава?
  • 34 Милите

    3 1 Отговор
    Не е лошо футболът в България да мине на аматьорски принцип , от хора които обичат да спортуват . Фенове на Левски си правят отборче , фенове на ЦСКА си правят отборче и др, Ботев и тк.н. , срещат се играят нахъсано , купуват си екипи от пазара , и ще е много по интересно от сегашните "професионалисти" дето само ни срамят по терените на Европа. Спорта е функция от състоянието на държавата . Няма държава , съответно няма и спорт. Закриват се болници, училища. Хора карат месеца с по 250 лева . А онези "професионалисти " с десетки хиляди левове грешни пари . Стъпят на чужд терен , напукат им 5 гола , и хайде после на дискотека , да избият стреса .
  • 35 Още някой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Това е качване "на шейната" - да ми се махнат от главата

    Коментиран от #36

  • 36 Някой си

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Още някой":

    Най-вероятно.
  • 37 Маркиз дьо Отзад

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Че кой от досегашните "Легални" собственици не е бил такъв като Божков!? Само парата е важна, да се препира, другото - майната му!
  • 38 Маркиз дьо Отзад

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "9449":

    БРАВО!
  • 39 боко тиквата

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Божков треа мисли друга схема хахаха":

    В България колега,в България!?ако гледаме Испания,кажи ми тогава кой Испански клуб има такива проблеми!?
  • 40 да да

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "НАСКО":

    ама и тиквата в кауша.....
  • 41 САМО ЦСКА

    1 0 Отговор
    С две думи "болният" лефскар ги закри! Каза им: "Не ме занимавайте с вашите футболно-хулигански проблеми! Аз си взимам каквото мога от Черепа, пък негова работа той кво преави с Лесни! Ако не ви кефи, че ше ви остави-взиюайте акциите и си избършете насрамите задници говежди с тях! Неграмотници! Аз на Герена не съм стъпвал скоро, шото предпочитам да ходя на Бернабеу или Стамгорд бридж! Вие кво ме занимавате тука с няк'ви ваши си дерзания! Айде! Мек'я и да ви нема оттука!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове