Отидете към основна версия

1 615 0

Легенда разби от критики най-скъпото попълнение на Тотнъм

  • джейми карагър-
  • тотнъм-
  • танги ндомбеле-
  • висша лига-
  • жозе моуриньо

Критиките на Жозе Моуриньо, отправен към Ндомбеле, са заслужени

Легедарният защитник на Ливърпул Джейми Карагър беше изключително критичен към неубедителното представяне на халфа на Тотнъм Танги Ндомбеле при равенството 1:1 на "шпорите" срещу Бърнли.

Ндомбеле беше на практика незабележим през първото полувреме на срещата и логично беше заменен на полувремето. Самият Карагър отбелязва, че това не е първият случай през сезона, в който е наблюдавал как французинът не се раздава достатъчно на терена.

"Критиките на Жозе Моуриньо, отправен към Ндомбеле, са заслужени", започна бившият бранител.

"Представянето му без топката бе срамно. С топката той е феноменален талант, но без топката е трудно да се повярва понякога какво прави".

"Той почти не загуби топката през първата част, но същевременно и не направи нито един спринт за 45 минути. Той почти не се показваше, за да иска топката от централните бранители. Движеше се само в момента, когато топката се приближи до него".

"Гледал съм го няколко пъти този сезон и във всичките тези случаи или не може да тича, или не иска. И двете не са добър белег. Той прави всичко в защитен план на забавен каданс и без никакво усилие. Не е достатъчно да можеш да играеш само с топката", завърши Карагър.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини