Last news in Fakti

10 Март, 2020 11:18 1 611 0

Легенда разби от критики най-скъпото попълнение на Тотнъм

  • джейми карагър-
  • тотнъм-
  • танги ндомбеле-
  • висша лига-
  • жозе моуриньо

Критиките на Жозе Моуриньо, отправен към Ндомбеле, са заслужени

Легенда разби от критики най-скъпото попълнение на Тотнъм - 1

Легедарният защитник на Ливърпул Джейми Карагър беше изключително критичен към неубедителното представяне на халфа на Тотнъм Танги Ндомбеле при равенството 1:1 на "шпорите" срещу Бърнли.

Ндомбеле беше на практика незабележим през първото полувреме на срещата и логично беше заменен на полувремето. Самият Карагър отбелязва, че това не е първият случай през сезона, в който е наблюдавал как французинът не се раздава достатъчно на терена.

"Критиките на Жозе Моуриньо, отправен към Ндомбеле, са заслужени", започна бившият бранител.

"Представянето му без топката бе срамно. С топката той е феноменален талант, но без топката е трудно да се повярва понякога какво прави".

"Той почти не загуби топката през първата част, но същевременно и не направи нито един спринт за 45 минути. Той почти не се показваше, за да иска топката от централните бранители. Движеше се само в момента, когато топката се приближи до него".

"Гледал съм го няколко пъти този сезон и във всичките тези случаи или не може да тича, или не иска. И двете не са добър белег. Той прави всичко в защитен план на забавен каданс и без никакво усилие. Не е достатъчно да можеш да играеш само с топката", завърши Карагър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА