Last news in Fakti

10 Март, 2020 14:04 705 0

Моуриньо вярва, че ще спечели трофей с Тотнъм

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • висша лига

Няма да позволя Тотнъм да стане единственият клуб, с който нямам трофей

Моуриньо вярва, че ще спечели трофей с Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че ще спечели трофей с отбора на "шпорите". Тимът загуби шансове за трофей този сезон, но договора на специалиста изтича през 2023 година, така че Моу ще има нов шанс да опита да изведе отбора си до златните медали.

"Няма да позволя Тотнъм да стане единственият клуб, с който нямам трофей", обеща португалският специалист.

"Печелил съм във всеки клуб и вярвам, че ще спечеля и тук. Минали са три или четири месеца, поех тима в много трудна ситуация. Сега е дори още по-трудна, но вярвам в себе си, в играчите си и в клуба. Вярвам, че ще помогна на отбора да спечели", призна Моу.

"Моментът не е най-добрият, но тези момчета заслужават нещо специално. Заслужават щастието от преминаването на груповата фаза на Шампионска лига."

"Няма да лъжа, никой не е щастлив от мястото, на което се намираме. Винаги сме се борили за нещо, така че това положение не е привично за нас", завърши Моу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА