Отидете към основна версия

2 321 19

Лудогорец кандидатствал по правителствената програма 60/40

  • лудогорец-
  • ангел петричев-
  • футбол-
  • коронавирус

Ще влезем във връзка с всички кметове в региона и ще помогнем на крайно нуждаещи се хора, за да могат те да получат дарението

Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се включи в сутрешния блок на NOVA. Той разясни, че клубът ще помогне на крайно нуждаещи се хора от Лудогорието.

"За съжаление оперативната дейност на клуба е блокирана от когато беше обявено извънредното положение. Нашата основна дейност е блокирана, но ръководството на Лудогорец предприе антикризисни мерки, след като премине пандемията ние мислим да задържим хората в клуба", коментира той.

"Кандидатствахме и по правителствената програма 60/40, запознахме собствениците с нашите мерки. Футболните клубове попадат в тази програма, на всички тях дейността им е блокирана, не съм голям специалист, за да участваш в тази програма трябва да си изряден данъколпатец, от началото на годината сме платили 2 милиона, за миналата година са 6,5 милиона".

"Ще влезем във връзка с всички кметове в региона и ще помогнем на крайно нуждаещи се хора, за да могат те да получат дарението", добави той.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.

Свързани новини