Last news in Fakti

17 Април, 2020 12:05 891 6

90 хил. лева на месец е издръжката на школата на Левски

  • павел колев-
  • левски-
  • школа-
  • бюджет-
  • футбол

Павел Колев не иска да пипа бюджета за подрастващите

90 хил. лева на месец е издръжката на школата на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Планове за оптимизация на разходите, които се правят не само от първия отбор, разработва Левски.

Очаква се през новото първенство да бъде свито перото "месечни възнаграждения" в бюджета, пише "Тема Спорт". Това ще стане след раздяла с повечето от чуждестранните играчи - иностранците с изтичащи контракти няма да получат нови (Миятович, Тиам, Нашименто, Алар), с други ще се разтрогват контракти, с трети ще бъде направен опит за трансфер.

Най-голямото желание на изпълнителния директор Павел Колев е да не бъдат намалявани разходите за издръжката на детско-юношеската школа. Академията коства около 90 000 лева на месец.

Междувременно, от Левски призоваха феновете за нова активизация по дарителската кампания.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези футболисти

    5 1 Отговор
    Да си идат на село и да садят лук.къв футбол кви 5 лева айдееееее
  • 2 Сърди се на Вожда, Колев!

    5 1 Отговор
    Кой ви отряза парите, а Колев? Бащицата, който застави Божков да дава по 30 милиона на година за отбора. Става все по-лаком и не се въздържа да не посегне на парите на Черепа, на жена му и сина. Лакомията му е безгранична а и несигурността да управлява е все по-голяма. Ето защо прибира пари от където му падне, поради което смаза Левски. Хайде Колев, защо не кажеш кой унищожи Левски. А и успя да раздели вашите фенове, купи една част от тях и вместо да излезете всички и го свалите, вие се скрихте като мишки. Не подкрепихте Божков и сега знаете ли кой ще се съгласи да ви е спонсор? Никой!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ко речи😂😂😂😂муахахахахаха

    3 0 Отговор
    Междувременно, от Левски призоваха феновете за нова активизация по дарителската кампания.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂куче влачи рейс😂😂😂😂😂феновете верно са най тъпите хора ръгат се по стадионите бият се и тея с бентлитата и манекенките и 20 бона евро заплати им викат аре давайте пари😂😂😂😂😂😂
  • 5 Този така наречен спорт хазарт

    1 1 Отговор
    Ако съм премиер ще го забраня като умствено увреждащо занимание стадионите разрушени като нещо което не произвежда нищо а само краде парите на народа за луксозния живот на ритнитопковците
  • 6 Anonim

    2 0 Отговор
    Снайпериста още ли е жив