17 Април, 2020 10:37 2 075 0

Барселона се отказа от Неймар по финансови причини

  • неймар-
  • барселона-
  • футбол-
  • коронавирус

Каталунците предпочитат да завършат сделката по преминаването на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес на Камп Ноу, която може да струва на клуба сумата от 111 милиона евро

Барселона се отказа от Неймар по финансови причини - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателя на Пари Сен Жермен Неймар няма да се завръща в Барселона. Сделка поне в предстоящия трансферен прозорец през лятото няма да има, съобщава Catalunya Radio.

По информация на медията, каталунците повече няма да разглеждат варианта с привличането на 28-годишния бразилец, като това е продиктувано от нестабилната финансова ситуация в клуба, която се появи по време на пандемията от коронавирус.

Каталунците предпочитат да завършат сделката по преминаването на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес на Камп Ноу, която може да струва на клуба сумата от 111 милиона евро.

Уточнява се, че клубът няма как да оформи два големи трансфера през лятото на фона на ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА