Отидете към основна версия

4 032 3

Дисквалификация грози Неймар за финала в Шампионската лига

  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • шампионска лига

След края на полуфинала срещу РБ Лайпциг (3:0) Неймар си размени фланелката със защитника на германския тим Марсел Халстенберг

Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар може да не играе във финала на Шампионската лига, твърди "The Sun". Причината не е контузия, а глупава постъпка на бразилеца, която заплашва да го лиши от участие в последния двубой от турнира.

След края на полуфинала срещу РБ Лайпциг (3:0) Неймар си размени фланелката със защитника на германския тим Марсел Халстенберг. Това се явява нарушение на приетия от УЕФА протокол за провеждане на мачовете от европейските клубни турнири. Протоколът определя обхвата на хигиената и хигиенните процедури, както и процедурата за тестване за COVID-19.

Неймар изигра много силен мач срещу РБ Лайпциг. Бразилецът удари две греди преди почивката, а след нея блесна с майсторска асистенция за гола на Анхел Ди Мария.

28-годишният нападател беше много щастлив след мача и публикува видео от съблекалнята, на което се вижда как празнува класирането за финала заедно с Килиан Мбапе.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.

Свързани новини