Отидете към основна версия

1 301 16

И БФС блокира картотеките на „Българска армия“

  • бфс-
  • цска-
  • фифа

Атаката към ЦСКА продължава

Снимка: БГНЕС

ЦСКА получи нов тежък удар по повод картотеките за пролетния полусезон, като този път БФС последва примера на ФИФА и блокира новите регистрации за клуба.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Юнес Бенжелюн от ПФК ЦСКА София, съгласно решение на Спортния арбитражен съд в Лозана и въведена от ФИФА забрана за регистриране на нови играчи в международен план, влиза в сила от началото на настоящия трансферен период, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 15.12.2021 г., на основание чл. 71, ал. 1, б. г/ от ДП /2021/2022/ - ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК ЦСКА-София влизащо в сила от началото на настоящия трансферен период. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА“, написаха от Съюза в официално съобщение.

Очакванията от „Българска армия“ са, че този въпрос ще бъде разрешен съвсем скоро, защото ръководството е стартирало процедура по изплащане на задълженията към Бенжелюн и останалите играчи, които осъдиха клуба за неизпълнение на договорите си към тях.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.

Свързани новини