Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 18:45 1 284 16

И БФС блокира картотеките на „Българска армия“

  • бфс-
  • цска-
  • фифа

Атаката към ЦСКА продължава

И БФС блокира картотеките на „Българска армия“ - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА получи нов тежък удар по повод картотеките за пролетния полусезон, като този път БФС последва примера на ФИФА и блокира новите регистрации за клуба.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Юнес Бенжелюн от ПФК ЦСКА София, съгласно решение на Спортния арбитражен съд в Лозана и въведена от ФИФА забрана за регистриране на нови играчи в международен план, влиза в сила от началото на настоящия трансферен период, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 15.12.2021 г., на основание чл. 71, ал. 1, б. г/ от ДП /2021/2022/ - ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК ЦСКА-София влизащо в сила от началото на настоящия трансферен период. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА“, написаха от Съюза в официално съобщение.

Очакванията от „Българска армия“ са, че този въпрос ще бъде разрешен съвсем скоро, защото ръководството е стартирало процедура по изплащане на задълженията към Бенжелюн и останалите играчи, които осъдиха клуба за неизпълнение на договорите си към тях.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГА

    17 3 Отговор
    Март месец България ще се освободи от това 18 годишно БФС робство, заробило фубола в страната си с предизвестения ни шампионат, корупцията при съдииските комисии и забатачило Националния ни отбор по футбол в невиждано дъно!

    Коментиран от #2, #7, #8, #16

  • 2 Варна

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "БГА":

    БФС слугува само на Гела! Сега ЦСКА ще плати на Бенжалюн, а Кучевци, Поповци и Фурнаджиевци ще протакат!
  • 3 45678

    11 2 Отговор
    Предвид неизпълнени финансови задължения към Юнес Бенжелюн от ПФК ЦСКА София, ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК ЦСКА-София!

    Нали според трола тук, това не било ЦСКА, защо да плаща тогава?

    Коментиран от #10

  • 4 Стоян Александров

    2 12 Отговор
    Айдааааааа.... Започна се ! Ехааааа, а сега да видим как ще съдите БФС ? Аде деееее ? Ехаааа започна се . Бая семки имам за чоплене. Заредил съм се. Ако сега Гришата е мъж да изскара цеца от първенството както Лойч. Хайде де ? Давайте. А сега да Ви видим ОБВИНИТЕЛИ ...
  • 5 Холмар

    15 4 Отговор
    Атаката към ЦСКА продължава.
    Така ще е до конгреса на БФС, където ще им се стъжни на корумпираното БеФеСе.
    Успех на Бербатов в битката с корупцията

    Коментиран от #6, #11

  • 6 Стоян Александров

    2 10 Отговор

    До коментар #5 от "Холмар":

    И ако дойде Бербатов какво ще направи ? Ще Ви спаси ли ? И как ще стане ? Защо се заблуждавате и самозалъгвате. ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА. С или без Берболино все тая. Плащаш и ядеш иначе чаоооо. Толкоз. Сега пак Ви казвам на ваички :просто гледайте сеирите на цеца. Всичко вече е ясно. Ганчо пари не дава и никога не е давал
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Зомбитс

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "БГА":

    И какво предлагаш да направи БФС? Да каже на УЕФА кви сте вие, ще правим квот си искаме? Не е истина как ви зомбират, да си търсите враг и да не се погледнете отвътре. Нищо страшно не е станало просто забрана за картотека. Ще сключите споразумение с играчите и забраната ще падне.
  • 9 ПОДУЯНЕ ИМА 35 МИЛИОНА БОРЧ

    12 3 Отговор
    И СИ ВЗЕМА ЛИЦЕНЗИ БЕЗ ПРОБЛЕМ .....
    ЩОТО СЯ ОТБОР НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ !!!

    Коментиран от #12

  • 10 Литекс София

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "45678":

    Не плащаите, кой ви кара??? Вие се вкарахте между шамарите. Ходите и казвате на УЕФА ние сме правоприемник на ЦСКА. УЕФА им е все тая като искате така плащайте, истината всички я знаем как Литекс се премести на БА а вие изгонихте с камъни играчите на ЦСКА за да се настанят от Литекс.
  • 11 Барбарон

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Холмар":

    Бербатов ще каже на УЕФА тея са Литекс София не ги карайте да плащат😄😄😄😄. Колко сте заблудени.
  • 12 Споразумение

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "ПОДУЯНЕ ИМА 35 МИЛИОНА БОРЧ":

    Защото имат споразумения!!! Толкова ли сте неграмотни, като сключите споразуменията и вие ще сте ОК.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Джок Съдбата

    2 3 Отговор
    А Гришата и Бойко са пиидали,
    Ахмед Доган е техния баща!
    Окрадоха парите на народа,
    Фалираха на сила ЦСКА!
  • 15 Мимч

    3 3 Отговор
    Ами да плаща тоя тарикат барабар с тройчо,които е най големия тарикат при това менте и яко ги дои и насъсква,а след това им се подиграва и ги гаври особено гришата ,че е успял да го манипулира и скубе.Пълна скръб е там и вече отвсякъде ги разкриват,колкото и да се маскират,че са маскарад....
  • 16 пияндета са

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "БГА":

    Пълни пияници са тия от БФС. Не напразно така "управляват" футбола ни, че не сме пропускали класиране на Световно и Европейско от както те управляват!