Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 18:53 10 033 75

Войната срещу ЦСКА е все по-агресивна и ще става все по-безцеремонна

  • цска-
  • война-
  • бфс-
  • бенжелюн-
  • кас

Повод има - точно както при предишния период на Стойчо Младенов като старши треньор на "армейците", така и в момента "има опасност" ЦСКА да спечели 32-рата си титла

Войната срещу ЦСКА е все по-агресивна и ще става все по-безцеремонна - 1
Снимка: cska.bg

През годините, когато Стойчо Младенов и привържениците на ЦСКА биеха камбаната, че срещу 31-кратните шампиони на България по футбол се води война, понякога на някои от нас това се струваше малко преувеличено. Най-вече с оглед това, че е национална черта винаги някой друг да е виновен за определени неуспехи или злополуки.

Е, в последните дни се убеждавам, че хибридните "военни" действия срещу ЦСКА са абсолютна реалност и съм сигурен, че ще стават все по-безцеремонни. А повод има - точно както при предишния период на Стойчо Младенов като старши треньор на "армейците", така и в момента "има опасност" ЦСКА да спечели 32-рата си титла.

Както отбелязаха и от клуба преди два дни, наистина е поразително "съвпадение" как след като Борислав Михайлов оттегли оставката си и се завърна начело на Българския футболен съюз, който по принцип ми прилича повече на пиянско сборище, ЦСКА започна да губи дела в КАС по идентични с вече спечелени дела казуси. Ако някой съзира в това прекалена конспиративност, незабавно да се прости с илюзията, че спортният арбитраж няма много общо със справедливото европейско правосъдие.

На втори план, след като се осигури имиджов и финансов удар срещу ЦСКА, който да разстрои обстановката в клуба и да поизмени приоритетите му, на сцената излязоха стандартните спортни медийни бухалки (Макар че те никога не са слизали от нея, но сега са особено активни). Тяхната роля сега е ежедневно да подсилват ефекта от ударите с дописки - как "армейците" понасят тежки удари, как еди-кое си е под заплаха, как всъщност Стойчо Младенов е виновен за договорите на Бенжелюн и компания. Признавам си, за последното и мен спомените подлъгаха в първия момент, ала по-запознатите и паметливите ми припомниха фактическите обстоятелства от онзи исторически период. А тя е, че тогава Младенов беше тотално игнориран от т.нар. Титани, които взимаха футболисти на килограм без да съгласуват това с треньорския щаб.

Та една от бившите медийки от общия пакет, един откровено "син" вестник и едно сайтче (несъмнено доста успешно), което се помещава в офис, собственост на един футболен президент (феновете на ЦСКА бързо ще се сетят за кого става на въпрос), с наближаването на мачовете от пролетния дял на първенството от сутрин до вечер се скъсват да "рисуват" черни картини за настоящето и бъдещето на ЦСКА.

Споменатите два етапа от войната срещу 31-кратните шампиони на България по футбол е ясен знак, че както и през 2015, така и сега ще бъдат взети всички възможни мерки, за да се попречи с не спортни средства на ЦСКА да стане шампион. Поръчителите и изпълнителите ясно осъзнават, че свършеното досега няма да е достатъчно, за това съвсем в реда на нещата е "червените" да бъдат подготвени за брутално поръчково съдийство срещу тях. То ще е в, надяваме се, предсмъртните в преносния смисъл мигове на това ръководство на Българския футболен съюз. Но все пак, за съжаление, поне в рамките на март хлябът и ножът ще са в неговите ръце. А може би и след това, защото е твърде възможно да саботират успешно редовния мартенски конгрес.

Ако титлата в българския футбол се реши по честен спортен път, това ще е една от най-хубавите изненади, случвали се в българския футбол в последните 30 години. Шансът за това обаче е минимален, ако възможно най-скоро Борислав Михайлов и сие не освободят ръководните си постове в БФС.

Да се чуди човек обаче, защо им е на поръчителите да влагат толкова ресурс във възпрепятстване на противника, вместо да спрат да сменя треньорите си като носни кърпички и да направят отбор от класния си състав. Явно става въпрос за болно его, комплекси, липса на истинско визионерство и изкривено разбиране за успех. Но успехите по втория начин (извън рамките на честната игра) никога не продължават вечно и не остават ненаказани. Ако на поръчителите не им се вярва, да питат Лучано Моджи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българска Армия

    67 16 Отговор
    Март месец България ще се освободи от това 18 годишно БФС робство, заробило фубола в страната си с предизвестения ни шампионат, корупцията при съдииските комисии и забатачило Националния ни отбор по футбол в невиждано дъно!

    Коментиран от #2, #3, #10, #13

  • 2 Така е

    66 10 Отговор

    До коментар #1 от "Българска Армия":

    Българския футболен съюз, който е пиянско сборище
  • 3 Варна

    65 8 Отговор

    До коментар #1 от "Българска Армия":

    БФС слугува само на Гела! Сега ЦСКА ще плати на Бенжалюн, а Кучевци, Поповци и Фурнаджиевци ще протакат!

    Коментиран от #4, #35

  • 4 Успех на Бербатов

    59 15 Отговор

    До коментар #3 от "Варна":

    Корумпирани са, но така ще е до конгреса на БФС, където ще им се стъжни на корумпираното БеФеСе.
    Успех на Бербатов
  • 5 Гост

    58 14 Отговор
    С нетърпение чакаме онзи папагал- нещо си 1914 да ни повтори кой кога умрял.
    Дано обърне внимание и на следния текст в статията "....срещу 31-кратните шампиони на България по футбол....."

    Коментиран от #12, #20

  • 6 Aлфа Bълкът

    3 13 Отговор
    Пешо какво стана с онази майка и момчето ѝ?
    Погреба ли го, разследването завърши ли?
  • 7 ПЛОВДИВ

    57 10 Отговор
    ОТЛИЧНА СТАТИЯ!
    ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ЗНАЯТ ЧЕ ПЪВЕНСТВОТО НИ Е УРЕДЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    ПОЗДРАВИ НА АВТОРА!
  • 8 555

    50 11 Отговор
    Ако титлата в българския футбол се реши по честен спортен път, то шампион е ЦСКА!
    Всички знаем как Домуса и Карамаджука редят съдиите
  • 9 mad forest

    20 39 Отговор
    Ето една типично поръчкова полюция! Защо не коментираш "елегантния " език на официалните декларации, откровените призива за война, не на спортния терен, а навсякъде и с цената на всичко. Е, мисля че ще си я получите...
  • 10 Барбарон

    18 43 Отговор

    До коментар #1 от "Българска Армия":

    Да а Барбарона ще отиде във УЕФА и ще им каже тея са Литекс София оставете ги на мира😄😄😄. Колко сте заблудени.
  • 11 СуперМарио

    38 9 Отговор
    Тези истини от статията са ясни отдавна. Всички знаят за куфарчетата в съблекалните, за купените две медии, за извънфутболните методи, за решенията на изпълкома...
    Дано най-накрая другия месец да се разкарат всички тези корумпирани некадъници...

    Коментиран от #14

  • 12 Припок

    15 32 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Той умрял ма. Нали го замеряхте с камъни, и после постлахте оранжев килим към БА😄.
  • 13 ЗА БЕРБАТОВ

    39 14 Отговор

    До коментар #1 от "Българска Армия":

    ВСИЧКИ С ПОДКРЕПА ЗА БЕРБАТОВ!!!
  • 14 Къса памет

    19 26 Отговор

    До коментар #11 от "СуперМарио":

    Знаем за куфарчетата в съблекалните, лично Гриша Ганчев ги е носил. Забрави ли че той си призна?

    Коментиран от #47

  • 15 Въпроси

    36 12 Отговор
    Добре де, тия защо налагат наказание за футболисти играли преди десет години на Армията?
    Нали според троловете тук, ЦСКА е фалирал и го няма? И защо БФС се съобразява със ФИФА и КАС, те да не са по-важни?
    Цеката защо не плати на Бенжалюн? Нали вика, че той е ЦСКА?

    Коментиран от #16, #25

  • 16 ЦСКА

    7 4 Отговор

    До коментар #15 от "Въпроси":

    ПФК "ЦСКА-София" има финансови задължения към Юнес Бенжелюн от 2012 година! Тогава той направи много силни мачове с екипа на червените!
  • 17 Мим

    19 14 Отговор
    Абе писарче,същия въпрос си го задай и на тебе,ти защо не освободиш поста си ,щото манипулираш общноста и населението.Смешник пристрастен си...
  • 18 Ловешки прос*ти*тутки

    17 20 Отговор
    здравков,ДУХАШ ЛИ НА МИКРЕНСКОТО ДЖУДЖЕ ?!
  • 19 Стоян Александров

    13 27 Отговор
    Статия ПАСКВИЛ. Жалко за мисирока измислил това. Но. Но цеца вече си отива. То и без туй бяха измама. И като измамници си заминавате. Да живее цеца Числото. И те са измамници, но поне започнаха от някаква нула. После и те мамиха, нооооо хайде карай то това е заложено в ДНК-то на всички цеци
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Левски 1914

    19 30 Отговор
    Здравков ПРИПОЗНАВАЧО забрави ли какво стана на 09 09 2016г? Защо тогава не писа? Забрави ли че докараха Литекс който взе лиценза на Етрополе с МАРКЕТИНГОВА ЦЕЛ? Здравков заради тази сбирщина направиха нова лига, Здравков ти на тази сбирщина цскса ли викаш? Здравков вие, не сте обективни и честни журналисти. Здравков, не заблуждавайте хората, Здравков цска ФАЛИРА , Здравков Ганчев като иска да ползва ФАЛИРАЛОТО име ще ПЛАЩА всяко удоволствие се ЗАПЛАЩА.В УЕФА селските номера НЕ МИНАВАТ Здравков.

    Коментиран от #38

  • 22 кУмУнист

    13 26 Отговор
    Абе червени мужици, нима си мислите че почерпения боби има власт в спортния арбитраж, в съд, ама не български. Мужици фактите са, че дължите пари и за пръв път в живота си, микренското джудже ще трябва да плаща, или ново дружество, без претенции за наследство.

    Коментиран от #51

  • 23 БФС Е МАФИЯ!!!

    24 11 Отговор
    БФС Е МАФИЯ!!!
    КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ ОБИЧАЩИ ТОЗИ СПОРТ!!!
    УДАРИТЕ СРЕЩУ ЦСКА НЕ СА САМО ОТ СЕГА!!!

    Коментиран от #26

  • 24 Левски 1914

    11 22 Отговор
    Здравков ПРИПОЗНАВАЧО забрави ли какво стана на 09 09 2016г? Защо тогава не писа? Забрави ли че докараха Литекс който взе лиценза на Етрополе с МАРКЕТИНГОВА ЦЕЛ? Здравков заради тази сбирщина направиха нова лига, Здравков ти на тази сбирщина цскса ли викаш? Здравков вие не сте обективни и честни журналисти Здравков не заблуждавайте хората

    Коментиран от #27, #28

  • 25 кУмУнист

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Въпроси":

    Ти да не шмъркаш креда бе пич. Имаш ли някаква идея, как е структуриран спорта/футбола, кой над кой стои. Спри извади си банкнотата от носа и ако можеш помисли.
  • 26 Петолъчка

    10 23 Отговор

    До коментар #23 от "БФС Е МАФИЯ!!!":

    В случаят наказанието идва от УЕФА😄😄😄. Явно и те не са комунисти и не харесват червени припоци с петолтчка на гърдите и с Московско име.
  • 27 Гост

    14 5 Отговор

    До коментар #24 от "Левски 1914":

    А, тего, бе. Очаквано се появи. Хайде, моето момче, повтори го е веднъж, знам, че го желаеш.
  • 28 Мим

    9 11 Отговор

    До коментар #24 от "Левски 1914":

    Честно да ти кажа и аз това писах,ама бях малко по остър и веднага ме изтриха. Ами излуза,че и те са пристрастени с ментето,може пак да ме изтруят...

    Коментиран от #32

  • 29 Стоян Александров

    9 19 Отговор
    Михайлов пак ще спечели. И то по вина на цеца и Григорий. Заради тези нескопосани обвинения Боби става все по- харесван. България мр...а...зи цеца още от времето на комунизма. И ние не искаме Боби и компания, ама сега излиза по-добре тези отколкото оранжевия Берболино.
  • 30 Литекс

    9 18 Отговор
    Всичко факти и събития споменати в статията не се отнасят за преоблечете и настанените в центъра на София Вековни от Ловеч ! Те са Литекс и евентуално могат да спечелят 3+2 титла ! КЗЛ,КЗЛ,КЗЛ
  • 31 1924

    15 5 Отговор
    Ако искаме да имаме пак футбол в България, много е важно след няколко седмици това БФС да бъде изметено!
  • 32 Левски 1914

    11 12 Отговор

    До коментар #28 от "Мим":

    Ами пристрастени са ама ще задам още един въпрос към журналиста. Здравков защо цска 1948 НЯМА ТОЗИ ПРОБЛЕМ?

    Коментиран от #36

  • 33 Пешо

    5 16 Отговор
    Дрогаре хомонисте от всички страни обединявайте се водят война срещу нас! Това корумпирано БФС ни направи първенство за да можем да играем в него без да се налага да минаваме от най-ниското ниво на футбола до най-високото когато си фалирахме отбора да не платим едни къси 30 милиона дългове към държавата и футболисти, това корумпирано спортно министерство сега си има за министър фен от розовия сектор и се стреми да ни постори стадион, за който няма да дадем и една стотинка! Късат месо от нас брадя! Обществените поръчки на Инджов не спират брадя въпреки смяната на властта, а президента откровено показва пристрастия към нас! Искат да ни унищожат брадя! Спасявайте се!
  • 34 Браво

    16 11 Отговор
    Отлична статия. По грамотните подуенци да си я прочетат по няколко пъти, за да я осмислят.

    Коментиран от #65

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мим

    6 14 Отговор

    До коментар #32 от "Левски 1914":

    Хужаво му го задаваш,ама знаем ,че пишат това което им отърва, затова няма да отговори.Те по принцип търсят под вола теле.Този далавераджия от Микре да не би да плаща с честноизкарани пари.Не от корупцията са му,а оня смешник тройчо му се гаври,ама не се усеща ...
  • 37 БПФ

    15 2 Отговор
    Нищо добро не чака не само ЦСКА, но и българския футбол като цяло, докато килимоглавият б0kлук не бъде изхвърлен от БФС, ако трябва и със сила !!! Дори и за не-ЦСКА-рите - вие помните ли някога националния ни отбор да е бил в по-жалко състояние, а мачлетата им да се игроят пред 300 души публика?

    Коментиран от #40

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мутри

    4 7 Отговор

    До коментар #37 от "БПФ":

    Докато има отбори които целят играчите си с камъни за да дойде друг отбор само защото е по силен няма ка да има футбол в България. За това не е виновно БФС а мутрите които използват футбола да си перат парите и да грабят държавата и общините.
  • 41 1 Въпросче

    2 10 Отговор
    До Сър LEVSKI 1914: Може ли да ни каже, какво се е случило на 09.09.2016 г. с отбора на Ц7КА? Благодаря!
  • 42 Радо

    2 12 Отговор
    Малоумна статия ..... какви шампиони бе галфон - оня ден АКАДЕМИЯ ПАНДЕВ ви набута 4 гола ..... Единствената причина че сте близо до Лудогорец е че те не са във форма и напоследък често си сменяват тренерите ..... люляци прости

    Коментиран от #44

  • 43 Пълни пропадняци

    8 3 Отговор
    Ерата на пиандетата в БФС е към края си. Тогава футбола ни ще тръгне нагоре. Сега посоката е обратна и не се е променяла откакто са на власт! Вече 17-18 години. На власт са от 2005 година, а не сме се класирали на голям форум от 2004 година.
    Не се ли усещат колко са некомпетентни и освен да генерират скандали и да обслужват един гелосан, самозабравил се дерибей, друго не правят!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 САМО ПИТАМ

    8 3 Отговор
    а 30 000 000 дълг на Герена към държавата и футболисти там какво правиме

    Коментиран от #66

  • 46 ОТ ИСПАНИЯ

    7 3 Отговор
    Съберете се и изхвърлете това пиянде от БФС време е
  • 47 Подуямие

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Къса памет":

    После каза - ,,И Насо ги правеше тези неща в Левски,,
  • 48 Стоян Александров

    4 6 Отговор
    Лелеле ако Боби се разприказва за цеца тирето чудо ще стане. Фифа, фафа и фуфа заедбо с уефа ще се хванат за главите. Що далавери и кражби са извършениииии. Ама като гледам нещата натам отиват . Дръж се Ганьо, какво те чака само. Чудесата Ви ще лъснат, че и на Леваки, и на Славия, а и на Лудогорец. Малиииииии. Давайте БФС и Боби говорете сега Ви е врвмето. Тези оранжади ставят все по- зли. Всички са виновни за мизерийте им само те не. И мисирки си имат за подклаждане на огъня. Давай Боби говори ....
  • 49 Само ЦСКА (България)

    3 6 Отговор
    ЦСКА ВЪЗКРЪСНА, тубата и гунди - НЕ!
  • 50 Стоян Александров

    2 6 Отговор
    Само вижте заглавието на статията. Позор. Абсолютен мисирок може да напише такъв пасквил. От всичко това излиза, че само и единствено вина си имат в цеца. И никой друг НЯМА ВИНА, НИКОЙ. Истината е пояече от очевадна. Сами са си виновни и добре го знаят ама други обяиняват. Нищо няма да поаригнете а това, нищооооо. Фалита е още по- близо и това е вече повече от факт...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Стоян Александров

    3 6 Отговор
    Алоооо Здравков това ти сам ки го съчини или ти наредиха да го напишеш ? Никак не е умно, а за истина просто забрави. Само си се изложил . Призовавам те на публичен дуспут с мен за да докажеш надрасканото от теб във външната тоалетна на Вашия стадион. Да, да знам било ти е мнооогоооо студено, но все пак ако си мъж обяви кога да е този диспут. Толкова измама и злоба не аъм виждал до сега. 100 % съм сигурен, че истинските цесекари се срамуват от това....

    Коментиран от #58

  • 53 Адмирации

    6 4 Отговор
    Дано повече хора прогледнат след тази статия
    за блатото, в което това БФС превърнаха футбола в България!!!

    Коментиран от #54

  • 54 Стоян Александров

    7 4 Отговор

    До коментар #53 от "Адмирации":

    Дано. Ама хората прогледнали ще видят ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА ЦЕЦА ТИРЕТО. Ето това ще видят. Толкова сте жалки. Не Ви ли е срам бе. Крадци и лъжци събрани на едно място толкова много. Скоро, ама съвсем скоро мъките Ви ще авършат. Ганьо каза : кръв повръщан пари не връщам ( давам ). Изхода е ясен. Приемете го ....
  • 55 Кривата Ракета

    7 4 Отговор
    Товариши комуняги кога е било честно в бг футбола? Преди 1948 Славия отбора на Царя, после 48-ма унищожават три отбора и правят Франкенщайн ЦСКА и до 90-та пак няма честно. От 1990 за малко и Левски играха честно до идването на Литекс, после дойде и Домуса с Лудогорец и 10 поредни честни титли. Сега когато Хаяско купи фалиралото ЦСКА и го притопи с Литекс и Етрополе стана най-често за промитите арменски фенове - разбираш ли по добре да викаме за Литекс отколкото да киснем дома при жената. А идеята да подгласяме на ревливия барбарон - Бербо е и ЦСКА да имат човек в БФС-то и да стане хептен честно тогава другите отбори ще пропищят че подпират кочината и така кръга се затваря. Тоест няма честно приятели дори и в чужбината, най-малко у наше село БГ!!! Па вие си трошете нервите. :)))

    Коментиран от #57

  • 56 Микре

    8 2 Отговор
    Помака,първо си купи фенове да го легитимират, после си купи и журналисти.Факт, че БФС и Михайлов са изцяло корумпирани, но още голям факт че Ганчев е бандит, специализирал се в кражби на ДДС от държавата,умишлени фалити на заводи и предприятия, както и футболни отбори.В тази държава е пълен абсурд,крадеца на крадеца, дава мнение за морал.Та"Господа" от Ловеч научете се по една грамотна декларация да напишете и после раздавайте морал.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Стойчо млзденов

    6 2 Отговор
    Дано не се усетят всички футболисти на който цска дължи пари бяха изискани от мен.Но гришата ще плати щото е пич.
  • 60 Ужас

    6 4 Отговор
    Между галактическия заговор е задействан. Феновете на настанили се в София отбор от Лойч пак надигат глава от тинята. ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
  • 61 ИСТИНАТА

    5 3 Отговор
    Срещу ЦСКА или срещу НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "цска ТИРЕ софия"???? Що е ТО, "цска ТИРЕ софия"???? КАК бе ЗАЧЕНАТО и СЪТВОРЕНО ТО????
  • 62 Приятел

    4 5 Отговор
    ЦСКА ще се справи, да видим как ще спасят сините боклуци

    Коментиран от #64

  • 63 ...

    5 3 Отговор
    Как за пореден път рефрена " Вие Литекс сте и на Гриша сте, п.........те" си стои на мястото. 😂
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Локо але

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "Браво":

    Какво му харесваш вьв тази статия бе Припок.На вас няма Угодия чял живот все някой ви пречи.Но видов ден дойде и сега ще плащате.Занарочно ви признаха за наследник за да може менижери футболисти треньори и др.да си вземат парите и то сьс лихвите.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ГТВА

    2 2 Отговор
    Каквото и да става - К.У.Р.а за Леци по-голем ще ресте и отзед ще ги кове!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Я у лево

    1 1 Отговор
    Няма как да има война срещу цска,по простата причина че 31 кратния шампион на България фалира 2016г.и вече не съществува.Тази измишльотина за спортен наследник,може да въртви само при нискоинтелигентните от анмаус.Няма такъв казус в правната система.Може би има война срещу измамниците от Литекс,който искат да ги приемат за цска само заради името и емблемата,но и двете са само източник за реклама но не и да имат правата на фалирал отбор.А сега у лево заедно с недуразумението написало статията.
  • 73 КрадатИстория

    0 1 Отговор
    Каква е приликата между цска/Литекс и македонците.И двата вида крадат история
  • 74 СКАНДАЛНО съдийство

    1 0 Отговор
    Като видите видеото:

    Как Лудогорец печели титлите си? | СКАНДАЛНО съдийство - YouTube


    и ще видите, че в статията правилно е отбелязано, че брутално поръчково съдийство е в основите на проблемите на футбола в България
    Ако съдийството е номално и обективно, то ЦСКА е шампион.
  • 75 kieran_tierney

    0 0 Отговор
    А ще ни махнат ли тирето