Отидете към основна версия

22 546 25

Пореден скандал около Новак Джокович! Развежда ли се световния №1?

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт

Публикацията на австрийското издание, която е под заглавие „Май няма развод? Новак и Йелена са отново заедно“, обаче предизвика бясна реакция в Сърбия

Снимка: БГНЕС

Пореден скандал е на път да избухне около Новак Джокович. Този път в основата не е нежеланието на тенисиста да си постави ваксина срещу COVID-19, а публикация на австрийското издание „Heute“.

Според информацията, Джокович и съпругата му Йелена са пред развод. Цитира се фактът, че от началото на годината, когато избухна скандала с Ноле в Австралия, сръбският тенисист не е забелязван заедно със съпругата си. Първите им общи снимки се появиха в последните дни в Дубай, където Джокера ще участва на турнир от веригата на АТР.

Публикацията на австрийското издание, която е под заглавие „Май няма развод? Новак и Йелена са отново заедно“, обаче предизвика бясна реакция в Сърбия.

Медиите в западната ни съседка обявиха това за нечуван скандал, който цели да разруши концентрацията на тенисиста преди първото му участие на турнир за 2022 г. Сръбските медии отбелязват, че Новак Джокович и Йелена са били заедно по време на техния престой в Белград преди заминаването им за ОАЕ.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 43 гласа.

Свързани новини