Отидете към основна версия

3 008 35

„Гонзо“ започна да бълва обиди срещу Бербатов и Петрови

  • георги иванов - гонзо-
  • мартин петров-
  • стилиян петров-
  • димитър бербатов-
  • бфс

Той ги определи за „фенове, които дават интервюта“

Снимка: БГНЕС

Георги Иванов - Гонзо побърза да влезе в обичайната риторика на комуникация от страна на настоящите ръководители в БФС, като изпълва куп обиди по адрес на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров от ефира на БНТ.

Той завалията, след футболната си кариера, не се е занимавал с футбол. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите“, каза „Гонзо“ по адрес на критиките от страна на Мартин Петров.

Само гледам и слушам как те ще управляват. Не съм видял да имат система. Първо трябва и те да поработят, да поносят таблата. Конгрес ще има, когато го определи съда. За момента те са фенове, които дават интервюта. Те да се усетят малко. Те се припознават като тези „велики родолюбци“, които плюят футболистите и националния отбор. Те са под нивото на хората, които имат познания за футбол. Разликата между Бербатов и Михайлов ще бъде голяма, ако се стигне до Конгрес“, продължи той.

Именно Георги Иванов обаче бе един от първите, които разкритикуваха думите на администрацията на БФС, когато през през 2019 г. поредната серия от лоши резултати доведе до изказвания, че „играчите толкова си могат“. Днес той е в ролята на временен наставник и на свой ред се примирява по сходен начин с определението за качествата на представителния ни тим. В резултат дори отказа да разговаря с медиите, когато „трикольорите“ се прибраха от Грузия през миналата седмица след поредното срамно равенство.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 29 гласа.

Свързани новини