Отидете към основна версия

2 213 16

Майкъла: Много грозно беше! Не е армейско това, което се случва - това е вандалщина, простотия!

  • цска-
  • футбол-
  • георги илиев - майкъла-
  • цска 1948

Част от феновете на ЦСКА замеряха с предмети и обиждаха армейски легенди като Радослав Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов, които пристигнаха на стадиона като част от делегацията на ЦСКА 1948

Снимка: БГНЕС

Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев изрази разочарование след снощните ексцесии на стадион "Българска армия". Припомняме, че част от феновете на ЦСКА замеряха с предмети и обиждаха армейски легенди като Радослав Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов, които пристигнаха на стадиона като част от делегацията на ЦСКА 1948. Малко по-късно бяха поругани звездите на Стойчо Младенов и Любослав Пенев на алеята на славата пред стадиона.

"Това са неприятни, грозни сцени. Много грозно беше! Това не е армейско, не отговоря на ценностите, които са били на този стадион. Публиката на ЦСКА не може да направи такива неща. Стойчо, Любо и останалите са дали много на ЦСКА. Те са ЦСКА - легендите, историята. Не е армейско това, което се случва - това е вандалщина, простотия", сподели Георги Илиев пред Sportal.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 27 гласа.

Свързани новини