31 Август, 2022 07:54 1 880 2

Семейната драма около Пол Погба се разраства

  • пол погба-
  • матиас погба-
  • скандал-
  • футбол-
  • ювентус

Погба каза на полицията, че вече е платил на шаман от своето обкръжение, за да се предпази от контузии

Семейната драма около Пол Погба се разраства - 1
Снимка: БГНЕС

Контузията на Пол Погба и опасността да не се възстанови навреме за Световното първенство вече не са единственият му проблем. В последните дни много повече се шуми за семейната драма около халфа на Ювентус. Той обвини по-големия си брат Матиас, че е част от престъпна банда, която го изнудва за 13 млн. евро. Последва мигновена реакция от Матиас, който заплаши, че ще направи редица разкрития за световния шампион. Според него, Пол Погба е платил на шаман за да направи черна магия на Килиан Мбапе. Братът на звездата държи да се чуе и неговата версия за скандала. Тази нощ той публикува в социалните мрежи видео, в което отправи нови нападки към своя роднина.

„Здравейте всички, какво трескаво начало на седмицата!? Забелязвам, че много хора и медии вече решиха, че думите на Пол са истина от последна инстанция, без дори да проверят дали е така, само защото той е звезда от световна величина и всеки, който няма същата кариера, трябва да млъкне. Не мога да направя нищо за човешката слепота. Затова се обръщам към онези, които наистина искат да ме разберат.

Бих искал веднага да отбележа, че всички думи на Пол имат за цел само да хвърлят мръсотия по името ми. Боря се за живота си и името на семейството си и за това да се освободя от хватката на брат ми. Той отдавна загуби представа за реалността заради парите и славата.

Единственият начин да оцелея е да разоблича лъжите и измамите му. Хората ме наричат предател, без да знаят нищо. Ами ако големият брат е бил принуден да говори публично, за да не загуби живота или свободата си заради малкия брат, който го иска мъртъв или в затвора? Не е ли тогава малкият брат предателят?

Разказах за магьосничеството му, защото не е важно дали то действа или не, дали вярваш в него или не. Важното е, че това е зло. Тези практики изискват да правите лоши неща и да причинявате вреда другиму. Въпросът е дали Пол не потвърди, че е използвал помощта на шамани? Той го призна пред следователите: „Погба каза на полицията, че вече е платил на шаман от своето обкръжение, за да се предпази от контузии“. И за да се предпазите от контузии, трябва ли да плащате на този магьосник милиони евро години наред? Особено след като това няма ефект. И следователите, и данъчните власти могат лесно да проверят това в централната банка в Лондон.

В опит да дискредитира всеки, който знае малките му тайни, Пол твърди, че парите, които е предложил на приятелите си, са изнудване. Но какво ще стане, ако се появят документи, които доказават, че става въпрос за доброволен превод? Не е същото като изнудване, нали?

Благодаря ви, че ме подкрепяте в това изпитание. Имайте малко търпение, идва разобличаването на лъжите!“, написа Матиас Погба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.