Отидете към основна версия

2 891 3

Циганския цар предизвика слабак

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Това, което Фюри явно не осъзнава е, че човекът, за който говори е Крис Хейли

Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа, Мануел Чар, Дерек Чисора… Тайсън Фюри предизвика доста народ напоследък. И не е спрял до тук. Последният, който влезе в полезрението на Циганския цар е слабак, който е загубил повече мачове, отколкото е спечелил. Фюри предизвика шампиона на централния регион явно без дори да знае името му.

„Точно си мислех, в салона сме и точно приключих тренировката за сряда. Спечелил съм всеки колан в бокса, освен един. И това е на шампиона в централния регион във Великобритания. Така че предизвиквам, който е носителя на пояса. Това е моят колан, искам го, защото не съм го печелил“, обяви Фюри.

„Това е единствената титла, която не съм печелил и който я държи да знае, че идвам за него“, допълни шампионът на WBC.

Това, което Фюри явно не осъзнава е, че човекът, за който говори е Крис Хейли. Рекордът му е 9 победи и 12 загуби, като той загуби осем от последните си 9 мача.

Циганския цар скочи от „Битката за Британия“ срещу Антъни Джошуа през Мануел Чар, който е извън топ 15 на бойците в тежка категория, та чак до Крис Хейли.

Според слуховете Дерек Чисора е най-вероятният съперник на Фюри на 3 декември. Двамата са напът да направят трилогия след като Фюри вече победи два пъти през 2011 и 2014.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Свързани новини