Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 15:00 1 245 3

Враждата между Уайлдър и Джошуа си остава

  • антъни джошуа-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • спорт

И двамата обвиняват другия за провала на бой помежду им, който трябваше да се състои през 2018 г.

Враждата между Уайлдър и Джошуа си остава - 1
Снимка:

Антъни Джошуа все още може да поднови враждата с Дионтей Уайлдър, макар двамата вече да нямат титли. 32-годишният Ей Джей прекара 6 месеца в опити да организира мач с Бронзовия бомбардировач, когато още държеше поясите на WBA, WBO, IBF и IBO, а американецът бе шампион на WBC. Обединяващият титлите бой така и не се случи. Джошуа загуби от Анди Руис Джуниър, а Уайлдър отстъпи в два велики мача с Тайсън Фюри.

Враждата между Уайлдър и Джошуа си остава, като и двамата обвиняват другия за провала на бой помежду им, който трябваше да се състои през 2018 г.

„Ние с Джошуа трябваше да се бием преди 4 години. Можех да стана безспорен шампион“, обяви Уайлдър пред The Good Fight. „Шансът не е изгубен напълно. И двамата сме още в бизнеса, така е възможност има. Хората още ме спират и ме питат кога ще срещна Джошуа. Някои още си мислят, че това е най-големият бой. Хората искат този мач“.

Според Бронзовия бомбардировач англичанинът е отхвърлил 40 млн. паунда хонорар по онова време. Промоутърът на Джошуа – Еди Хърн твърди, че офертата на Уайлдър не е била добра.

„Няма да паднем отново в капата на Еди Хърн. Те искаха да ни изсмучат. Преговаряхме с него около 6 месеца, но не стигнахме до нищо. Те си имат своята история, ние нашата. Фактът е, че той е голям манипулатор“, допълни Уайлдър.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    ВРАЖДАТА е РАЗРУШИТЕЛНА
  • 2 Малии

    2 1 Отговор
    Тук няма да има бой , ами побой върху Джошуа
  • 3 Според мен

    1 0 Отговор
    Ако се срещнат на ринга, Уайлдър ще пребие Джошуа !