Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 11:00 2 883 3

Циганския цар предизвика слабак

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Това, което Фюри явно не осъзнава е, че човекът, за който говори е Крис Хейли

Циганския цар предизвика слабак - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа, Мануел Чар, Дерек Чисора… Тайсън Фюри предизвика доста народ напоследък. И не е спрял до тук. Последният, който влезе в полезрението на Циганския цар е слабак, който е загубил повече мачове, отколкото е спечелил. Фюри предизвика шампиона на централния регион явно без дори да знае името му.

„Точно си мислех, в салона сме и точно приключих тренировката за сряда. Спечелил съм всеки колан в бокса, освен един. И това е на шампиона в централния регион във Великобритания. Така че предизвиквам, който е носителя на пояса. Това е моят колан, искам го, защото не съм го печелил“, обяви Фюри.

„Това е единствената титла, която не съм печелил и който я държи да знае, че идвам за него“, допълни шампионът на WBC.

Това, което Фюри явно не осъзнава е, че човекът, за който говори е Крис Хейли. Рекордът му е 9 победи и 12 загуби, като той загуби осем от последните си 9 мача.

Циганския цар скочи от „Битката за Британия“ срещу Антъни Джошуа през Мануел Чар, който е извън топ 15 на бойците в тежка категория, та чак до Крис Хейли.

Според слуховете Дерек Чисора е най-вероятният съперник на Фюри на 3 декември. Двамата са напът да направят трилогия след като Фюри вече победи два пъти през 2011 и 2014.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    3 0 Отговор
    Как е правилно: Цигански цар или Ромски цар?
  • 2 Мамули

    1 0 Отговор
    Скитащо племе не може да има цар. Царе имат нациите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.