Отидете към основна версия

716 0

Фулъм и Борнемут със зрелищно 2:2

  • фулъм-
  • борнемут-
  • футбол-
  • висша лига

За домакините точни бяха Иса Диоп и Александър Митрович, а за гостите се разписаха Доминик Соланке и Джеферсон Лерма

Фулъм и Борнемут изнесоха един наистина страхотен за феновете двубой и завършиха 2:2 в среща от 11-ия кръг на Премиър лийг. За домакините точни бяха Иса Диоп (22’) и Александър Митрович (52’), а за гостите се разписаха Доминик Соланке (2’) и Джеферсон Лерма (29’).

Срещата започна започна по перфектен начин за “черешките”, които се озоваха напред в резултата още във 2-ата минута, когато Филип Билинг центрира в наказателното поле, а там Соланке хладнокръвно отбеляза за 1:0.

Играчите на Маркос Силва успяха да възстановят равенството в 22-ата минута чрез Иса Диоп, който засече с глава топката след центриране от ъглов удар на Андреаш Перейра за 1:1.

Само четири минути след това Борнемут получи дузпа за нарушение на Тим Рийм в наказателното поле. Съдията обаче бе повикан от съдиите в стаята с ВАР да прегледа втори път ситуацията и той отмени решението си. Гостите обаче стигнаха до ново попадение в 29-ата минута чрез Джеферсон Лерма, който получи от Соланке и се разписа за 1:2.

В 31-ата минута пък Райън Фредерикс игра с ръка в наказателното поле и съдията бе повикан отново да изгледа ситуацията с ВАР, но решението му бе, че нарушение няма.

Домакините също получиха дузпа на своята сметка в 51-ата минута, когато голмайсторът на второто попадение за Борнемут Лерма извърши безрасъден фал в своята пеналтерия. Зад топката застана Митрович, който не сгреши и отново възстанови равенството за 2:2.

До края на срещата двата тима си размениха по още едно много добро положение чрез Соланке и Митрович, но до нови голове не се стигна. С разделените по една точка Борнему заема 9-ото място с 13 точки, а днешният им противник Фулъм е на следващото 10-о с 12 точки.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини