Отидете към основна версия

8 315 16

Най-добрият класически борец на всички времена: ММА не е никакъв спорт!

  • александър карелин-
  • мма-
  • спорт-
  • борба-
  • борец

"Руската Мечка" смята, че ММА може да те научи само как да смесваш водка с бира

Снимка: БГНЕС

Най-добрият класически борец на всички времена Александър Карелин вярва, че ММА не е спорт, а състезателна система. "Руската Мечка" смята, че ММА може да те научи само как да смесваш водка с бира, пише mma.bg.

„На какво могат да научат по-младото поколение смесените бойни изкуства / ММА / ? Могат да ги научат как да смесите водка с бира. Убеден съм, че това не е спорт. За мен е очевидно, че това е състезателна система.

Фьодор Владимирович Емеляненко направи много, за да се гарантира, че те прилагат най-правилните, най-верните нововъведения от частта, която се нарича спектакъл.

Но дори и тук те говорят на езика на шоуто, който е непонятен за мен. И ако Федя не беше добър в самбото, нямаше да е толкова заплашително добър в тези смесени бойни изкуства.

Как можете да смесите уменията, придобити в залата по джудо, с уменията на борец или представител на киокушин?, каза Карелин в канала на Оксана Кравцова в YouTube.

Карелни е 9-кратен световен шампион (1989 – 1991, 1993 – 1995, 1997 – 1999), 12-кратен европейски шампион, сребърен медалист от XXVII Летни олимпийски игри в Сидни (2000), младежки световен шампион (1988), многократен шампион на СССР и Русия.

Твърди се, че той има 888 победи и 2 загуби в борбата.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 22 гласа.

Свързани новини