2 Ноември, 2022 10:10 900 0

Джейк Пол: Първо казваха, че ще бъда нокаутиран от Андерсън, а после - "О, това беше нагласено"

  • джейк пол-
  • андерсън силва-
  • мма-
  • бокс-
  • спорт

Част от феновете обаче омаловажиха победата на Пол срещу 47-годишния боец, като го обвиниха, че е уредил двубоя, като същите тези критици твърдят и че ударът, с който Силва падна на земята, „не е попаднал в целта“

Джейк Пол: Първо казваха, че ще бъда нокаутиран от Андерсън, а после - "О, това беше нагласено" - 1

Джейк Пол "изгуби вяра в своето поколение", след като беше обвинен, че е "уредил" битката си срещу Андерсън Силва, пише mma.bg.

Инфлуенсърът, превърнал се в боксьор, спечели шестата си професионална победа през изминалия уикенд, като победи Силва по точки. Пол се представи много по-добре в сравнение с последната си битка срещу друг бивш шампион на UFC - Тайрън Уудли, тъй като надигра Силва в продължение на осем рунда, като съдиите го оцениха със 77-74, 78-73 и 78-73 в негова полза след финалния гонг.

Част от феновете обаче омаловажиха победата на Пол срещу 47-годишния боец, като го обвиниха, че е уредил двубоя, като същите тези критици твърдят и че ударът, с който Силва падна на земята, „не е попаднал в целта“. Пол отговори на обвиненията, като се позова на похвалата, която получи от президента на WBC Маурисио Сюлейман и легендарния треньор по бокс Теди Атлас за победата.

„Мисля, че умни хора с интелект ми дават опора и уважение“, каза Пол в The MMA Hour. „Президентът на WBC каза, че всеки, който твърди, че Джейк не е истински боксьор, е просто хейтър. Хора като Теди Атлас ми оказват огромно уважение, много бойци заявяват уважението си, много момчета от ММА ми изпращат съобщения, казвайки: „Изглеждаш наистина добър, това беше най-добрият ти бой.

Райън Гарсия ми показа уважение, така че умните хора, на които държа, показват подкрепата си към мен. Има хора, които винаги ще присъстват в кариерата ми, като я дискредитират. Сега те казват, че всичко било нагласено. „Джейк ще бъде нокаутиран от Андерсън“, а после „О, това беше нагласено“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА