Отидете към основна версия

10 328 13

Денкова и Максим Стависки танцуват в подкрепа на олимпийски шампион

  • албена денкова-
  • максим стависки-
  • фигурно пързаляне-
  • роман костомаров-
  • спорт-
  • танци

Костомаров е в болница заради пневмония и тежки усложнения, които доведоха до ампутирането на двата му крака

Годишното турне на шоуто „Ледников период. Отново заедно“ през 2023-а ще се проведе в подкрепа на олимпийския шампион по фигурно пързаляне при танцовите двойки Роман Костомаров, информира ТАСС. Сред звездите на фигурното пързаляне, които участват в него са Албена Денкова и Максим Стависки - двукратни световни шампиони при танцовите двойки за България. Турнето започва през този месец и ще премине през повече от двадесет руски града, включително Санкт Петербург, Сочи, Красноярск и други.

Костомаров е в болница заради пневмония и тежки усложнения, които доведоха до ампутирането на двата му крака. Приходите от продажбата на билетите за шоуто ще отидат за неговата рехабилитация.

„Решихме да променим плановете си и да дадем цялата си сила, за да гарантираме, че това турне ще бъде в подкрепа на Роман. За нас това не е развлекателно събитие, а обединяващо турне. Роман е част от нашето ледено семейство, изминали сме дълъг път заедно.

Ще се опитаме да подкрепим Роман и семейството му, както морално, така и финансово. Сигурен съм, че публиката, която идва на нашите представления, ще успее да предаде своята енергия на любов и да покаже, че той не е сам“, заяви легендарният фигурист и треньор Иля Авербух.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 49 гласа.

Свързани новини