Отидете към основна версия

957 7

Венци Стефанов: От Барселона следят част от нашите млади футболисти

  • венци стефанов-
  • барселона-
  • славия-
  • футбол

Надявам се един ден да осъществим нов трансфер в този голям клуб

Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, е бил на посещение в Барселона миналата седмица. Това сподели за Gong.bg шефът на "белите". Той е получил покана от ръководството на европейския гранд най-вече заради факта, че във втория тим на клуба играе Мартин Георгиев.

"Бях на посещение в Барселона по покана на Алесанко. Срещнах се и с Бакеро. Не забравяйте обаче, че преди време се срещнах и с Фъргюсън.

Обсъдихме как се развива Мартин Георгиев. В Барселона са много доволни от него. Развива се по план, а освен това напредва и с испанския език, което е много важно", заяви Стефанов.

Силният човек на "Овча Купел" сподели, че хора от Барселона наблюдават още играчи на Славия и, че се надява един ден клубът да осъществи нов трансфер в испанския колос.

"Хора от Барселона следят част от нашите млади футболисти. Надявам се един ден да осъществим нов трансфер в този голям клуб. Продължаваме да залагаме и да развиваме нашите таланти. Това е пътят пред Славия. Лошото е, че доста често ни режат главите в мачовете. Незачетеният гол срещу ЦСКА беше престъпление", добави Стефанов.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини