Last news in Fakti

10 Април, 2023 17:05 953 7

Венци Стефанов: От Барселона следят част от нашите млади футболисти

  • венци стефанов-
  • барселона-
  • славия-
  • футбол

Надявам се един ден да осъществим нов трансфер в този голям клуб

Венци Стефанов: От Барселона следят част от нашите млади футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, е бил на посещение в Барселона миналата седмица. Това сподели за Gong.bg шефът на "белите". Той е получил покана от ръководството на европейския гранд най-вече заради факта, че във втория тим на клуба играе Мартин Георгиев.

"Бях на посещение в Барселона по покана на Алесанко. Срещнах се и с Бакеро. Не забравяйте обаче, че преди време се срещнах и с Фъргюсън.

Обсъдихме как се развива Мартин Георгиев. В Барселона са много доволни от него. Развива се по план, а освен това напредва и с испанския език, което е много важно", заяви Стефанов.

Силният човек на "Овча Купел" сподели, че хора от Барселона наблюдават още играчи на Славия и, че се надява един ден клубът да осъществи нов трансфер в испанския колос.

"Хора от Барселона следят част от нашите млади футболисти. Надявам се един ден да осъществим нов трансфер в този голям клуб. Продължаваме да залагаме и да развиваме нашите таланти. Това е пътят пред Славия. Лошото е, че доста често ни режат главите в мачовете. Незачетеният гол срещу ЦСКА беше престъпление", добави Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не гледат футболистите ти

    9 2 Отговор
    Тебе гледат и се учат! Някой им е казал че Славия завършва мачовете както каже бате Венци! За президент на Барселона те гласят, не го ли разбра?
  • 2 Никой

    8 0 Отговор
    Не разбрах защо ги шпионират. Веднага да уведомят ДАНС.
  • 3 12345

    4 0 Отговор
    Кой от младите бива налаган - от Сораков - нищо не стана, играе в Крумовград, Калата е слеб и за берое, онова малкото виетнамче има проблясъци, но си е зле. От младите добри са Крис Стоянов - закован на пейката от няколко мача за сметка на чонг бонг, Робирта райчев, когото не пускат при мъжете, а Наско Кехайов - готов футболист го изстреляха във втория отбор на Числото........
  • 4 венци президент

    5 0 Отговор
    Те и от " Крила на съветите"-Бяла река ги наблюдават.!А Венци го боготворят...в кръчмата.
  • 5 Гост

    3 1 Отговор
    Абе тоя няма ли да спре да се хвали, като направи изходяща трансфер като на Стоичков, тогава да говори,все някъде вземат футболистите му, и после нищо
  • 6 Кккк

    3 0 Отговор
    И от Реал следят и от Ювентус от Байерн от Ливърпул и още много грандове.
  • 7 Евгени от Алфапласт

    2 0 Отговор
    Бе, така и така си у Барцелоната, ами я свали нещо за мис гащи. Треска ли я още оня дебел тулуп, да ода да го смена малко?