Отидете към основна версия

1 122 3

Лео Меси: Не знам какво следва… какво крие бъдещето ми

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона

Меси, който наскоро участва в реклама на компанията Louis Vuitton, призна, че не е сигурен какво следва за него, като добави, че оставя всичко на в ръцете на Господ

Снимка: БГНЕС

Много се говори за потенциалното завръщане на Лионел Меси в Барселона. Президентът Жоан Лапорта вече изрази желанието си да види иконата на клуба обратно на „Камп Ноу“, а Робърт Левандовски заяви, че се „надява да играе“ заедно с аржентинеца.

Самият футболист обаче не е наясно какво ще бъде бъдещето му. Меси, който наскоро участва в реклама на компанията Louis Vuitton, призна, че не е сигурен какво следва за него, като добави, че оставя всичко на в ръцете на Господ.

35-годишният Меси може да стане свободен агент през лятото и, въпреки че ПСЖ има опция за удължаване на договора му с още една година, все още нищо не е официално обявено. В петък беше съобщено, че още в края на месец март от Барселона са изпратили до Ла Лига своя план за евентуалното привличане на Меси като свободен агент през лятото. Оттам им отговорили, че не са съгласни с някои точки по плана, но клубът скоро ще им изпрати нов такъв. Все пак от футболната лига вярват, че Барса и Меси вече са постигнали споразумение.

Не е тайна, че каталунците имат проблеми с регистрирането на своите нови попълнения през последните няколко трансферни прозореца заради затрудненията си със спазването на Финансовия феърплей и затова са се допитали до Ла Лига.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини